Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paranormal activity 2

262 pregleda · 28 odgovora · otvorena 07.11.2010. u 12:51

Eh ovako znam da neki znaju, ali vecina ne .
Film Paranormal activity 2, od 2. decembra pocinje da se prikazuje u kinu cinema city.

Originalni naslov: Paranormal Activity 2
Redatelj: Tod Williams
Uloge: Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston...
Žanr: Horor
Trajanje: 90 min

Kratak sadrzaj

Nakon što je, prema vlastitom mišljenu, iskusila niz provala, obitelj postavlja sigurnosne kamere po cijeloj kući. Uskoro na vlastiti užas spoznaju da su događaji koji se odvijaju u njihovom domu neke neobjašnjive paranormalne prirode i prolaze noć pravog užasa.

Scene iz filma

Video

http://www.youtube.com/watch?v=f01UtR0VbKQ&feature=player_embedded#!

Sretno svima :D
Amarhz je napisao/la:
Ne zelim da pocinjem niakakvu raspravu.

Niko ti nije rekao da moras vjerovati da postoje nadnaravna bica, ali sto se filma tica ona je takav, vjerovo ti ili ne.
Ma ne bih ni ja da se raspravljam bez razloga, nego hoću da ti kažem da film nije urađen ni po kakvim "istinitim događajima".
TitaniuM je napisao/la:
Ma ne bih ni ja da se raspravljam bez razloga, nego hoću da ti kažem da film nije urađen ni po kakvim "istinitim događajima".
Pogledaj uvod i sve ce ti bit jasno.
Juce gledo, film je prelos.

Znaci dosadan veoma, nista se skoro ne desava u pocetku, kasnije neke gluposti,

2-ca za film od mene
prvi pogledao sam kuci , uvece , i ismijo se pravo, al pravo , drugi necu ni gledati , jer je sigurno sranje kao prvi ;)
Amarhz je napisao/la:
Pogledaj uvod i sve ce ti bit jasno.
A da u uvodu piše "Vladislav Balaž je jednog jutra u svojem selu duboko u kičmi Srbije napravio masakr, jer mu je Marija odlučila uzeti ljubav njegovog života (Kolu) zbog toga što je štetna za njegovo zdravlje. Poludio je i čitava Bačka Topola je strahovala od tog manijaka koji je vikao 'Bladestorm' dok se okretao sa velikom katanom. Imitirao je zvukove neindetificiranih bića koja su nama poznata kao Orkovi, a na sebi je imao majicu na kojoj je pisalo 'Klinda : Shadowmourne Warrior Part 9". A na leđima je pisalo Adept što je bio znak da je pripadao jednoj sekti koja je radila ubistva po čitavom kontinentu azerotha."

Bi li to vjerovo?!?!?!
ovo su ubjedljvo najlošij filmovi koje sam ja u zivotu pogledo
Prvi dio sam pogledao, nije mi se svidio, bio mi smiješan.
Od drugog dijela ne očekujem ništa veće.
A ti momak što misliš da je po istinitom događaju, kao 1. zašto isti naziv filma? Kao 2. demon siluje djevojku? Ozbiljno. Kao 3. ne bi se puštalo u prodaju ili kina da je istinito.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.