Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PIC teme !

232 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.11.2010. u 19:13

Pozdrav raja evo sad analiziram sajt gledam kako sta gde i tako to i dodjem do ideje da se ponovo vrati ono da se PIC teme mogu dizati samo petkom. Razlog je to sto je tako bolje.

Nekada davno (kad' je vazilo staro pravilo) jedva cekaju svi petak da vide ceo index ispunjen sarolikostima i raznim ukusima neko radi ovako neko onako, svi ocenjuju uporedjuju i tako dalj, razmene se razna iskkustva.

A ovako sve je rastrako neko danas neko sutra neko posle dva dana pa neko ponovo za dva dana i to onaj isti i niko ne vodi racuna.

Ja bi cak i uveo da se PIC teme dizu u takozvanom RUSH HOUR-u to bi bilo negde od 6 pa do 8 po devet uvece ...

KOJE JE VASE MISLJENJE ?

Zaboravih da napomenem VOLIO BIH CUTI I MISLJENJE ADMINISTRACIJE, barem one iz FAN ART-a

/edit:
Pa naravno, na vama je da date misljenje to je bilo moje, a i nadam se da ce ovo neko razmotriti, jer evo 50 i vise pregleda nijedan od moderatora nije dao neko misljenje,,, :/
Nisam neki photoshoper ali trebalo bi odrediti neki dan tj. u ovom sluicaju petak..Neki stave pic temu u 3 sata navecer...kada 50% likova nije na netu....uopste ne vide temu...ne pohvale itd.Trebalo bi znaci odrediti dan...
Slazem se da bi PiC teme trebale bit na odredeni dan(po mogucnosti petak kao i prije ) jer onako petkom navece pogledas index i ispunis sebi vrijeme gledanjem uzivanjem u radovima:D
a to za Rush hour pa bas nezzz to bi vec bilo zatrpavanje indexa
NE! Razlog?

Da je na sajtu 10 ljudi koji se bave PS-om, onda bi bilo prihvatljivo. Ovako imamo 100 photoshopera (figurativno), sto dobrih, sto nekih wannabe!
Sjecam se kad je bilo to pravilo petkom, pa je index bio uvijek zatrpan. Zamisli kako ce biti sad kad se broj korisnika tog programa povecao!
MorgaN je napisao/la:
NE! Razlog?

Da je na sajtu 10 ljudi koji se bave PS-om, onda bi bilo prihvatljivo. Ovako imamo 100 photoshopera (figurativno), sto dobrih, sto nekih wannabe!
Sjecam se kad je bilo to pravilo petkom, pa je index bio uvijek zatrpan. Zamisli kako ce biti sad kad se broj korisnika tog programa povecao!
Objasnio sve.
ja sam predlozio da se za clanove FA podforuma, tj. membere, uvede ocjena 0 (nula). npr, ako neko bash karna radove okaci i ako se 2 clana jave sa nula ocjenom, da se tom memberu zabrani postavljanje radova na odredjeno vrijeme ... tako bi se bar smanjio shund

a ovo samo za petak, nije neka fina ideja jer je morgan fino objasnio. stvarno je previshe ovih smetljara danas
MorgaN je napisao/la:
NE! Razlog?

Pa mozel cetvrtak i petak ?
Brate, da je bio dobar prijedlog ne bi ga ukinuli.
TRL je napisao/la:
ja sam predlozio da se za clanove FA podforuma, tj. membere, uvede ocjena 0 (nula). npr, ako neko bash karna radove okaci i ako se 2 clana jave sa nula ocjenom, da se tom memberu zabrani postavljanje radova na odredjeno vrijeme ... tako bi se bar smanjio shund

a ovo samo za petak, nije neka fina ideja jer je morgan fino objasnio. stvarno je previshe ovih smetljara danas
Interesting

OK ako ne samo petak onda neka dva dana ...
recimo Cetvrtak i Petak
TRANEONE je napisao/la:
Brate, da je bio dobar prijedlog ne bi ga ukinuli.
+1
o0pS je napisao/la:
Interesting

OK ako ne samo petak onda neka dva dana ...
recimo Cetvrtak i Petak
opet ne bi valjalo, jer ce se javit i cvilit za fanart podforum kao sto su i do sada imali obicaj. znash ono, nesposobni da svoje podforume ozive, pa hajmo pljuvat po drugim :]. ovo sad je ok, samo uvest ovo moje i vodit evidenciju o tome kako treba :]
Ne bi trebalo vratiti staro pravilo. Zasto? Jednostavno zato sto forum bude prezatrpan pa neke teme brzo nestaju sa indexa... pa ih neki ponovo pisu i na kraju to rezultira banom (osjetio na svojoj kozi).
raSTaMAN_93 je napisao/la:
Ne bi trebalo vratiti staro pravilo. Zasto? Jednostavno zato sto forum bude prezatrpan pa neke teme brzo nestaju sa indexa... pa ih neki ponovo pisu i na kraju to rezultira banom (osjetio na svojoj kozi).
tard -.-'
ma sad ti je previse photoshopera , nebi se radovi pregledali do sljedeceg petka
PETAK!

Nije losa ideja... Ali ostale teme su potisnut i brzo se maknu sa naslovnice !!

~ Bolje je ovako. Svaki dan po 2-3 [pic] teme i gotovo.

Puno pozdrava

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.