Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[pic] Ramiz

467 pregleda · 19 odgovora · otvorena 31.10.2010. u 18:45

× Pozadina ~ zastava Portugala 

× Neki promasaj ~ prvi ovakav signature !

× Najdrazi do sad 

× Malo predosadan rad !

Ocjene:

:-X:(;)

Prejaki radovi !
4/5
2. mi je malo previse za moj ukus 
al sviđaju mi se ostali 
" rel="nofollow" target="_blank">http://img51.imageshack.us/img51/6258/gba3zvezde.png
Popravio si se ..
Prvi sig lici na nesto previse splatera ...
Drugi sig promasaj
Treci onako ..
Cetvrti moze se nazvat dobrim ..
Probaj stokove koristit imas moju temu skoro gotovo stockovi dodaj par efekta text ..
Eto popravio si se dosta.
Tebe samo ban popravlja 

Jedina osoba na sajtu dostojna FanArt Moderatora... Ali nažalost zbog silnih štela, novčanih deviza i sličnog, ovaj momak ce biti uskracen za ono što bi mu trebalo pripadati - FANART MODERATOR FUNKCIJA.

Ne brini se napravicemo peticiju, sakupicemo min. 20.000 ljudi koji vole i poštuju tvoj rad.

♥

edit. radovi kao uvijek, extra, tvoji radovi nisu samo sigovi, tvoji su radovi umjetnička djela, u budućnosti antikviteti, svaki ma svoju poruku i cilj... svaka čast!
Ne sviđa mi se drugi signature, ostalo :

Nije lose popravljas se.. neka me ispravi ako grijesim al zar nije dozvoljeno 3 rada?

Ocjena za radove.

@MrCakano hvala za ispravku 
Svaka čast Ramize brate , jedini si dostojan moderatorske funkcije!

@Lima , 4 rada 
brachika je napisao/la:

Jedina osoba na sajtu dostojna FanArt Moderatora... Ali nažalost zbog silnih štela, novčanih deviza i sličnog, ovaj momak ce biti uskracen za ono što bi mu trebalo pripadati - FANART MODERATOR FUNKCIJA.

Ne brini se napravicemo peticiju, sakupicemo min. 20.000 ljudi koji vole i poštuju tvoj rad.

♥

edit. radovi kao uvijek, extra, tvoji radovi nisu samo sigovi, tvoji su radovi umjetnička djela, u budućnosti antikviteti, svaki ma svoju poruku i cilj... svaka čast!
+1
o0pS je napisao/la:
+1
Ja ti kažem brate!
Prvo ocjena:

(Ovu ocjenu dajete kada ste na bar jednom od korisnikovih radova pronašli nešto što vam se sviđa, nešto što vam je bar malo privuklo pažnju.)

Pažnju mi je privukao samo ovaj 3. rad (Metroid ako se ne varam). 1. sig prejednostava, 2. sig previše blještav i po meni bi trebalo da ima dosta transparentnih (providnih) dijelova. Ovaj posljednji rad je totalno slab. Nema dubine, izvor svjetlosti je preslab.

@Lima, MrCakano

Mislim da ste vas dvojica pretjerali. Pogledajte npr. Kayjoty-eve radove i uporedite ih sa Ramizovim.

samo zato sto si ekrem ovog podforuma 
+

Jedan je Ramiz!
Ocjena 3+. Vremenom su ti radovi sve bolji, nastavi u stilu 3. i 4. rada, onako sto jednostavnije bez pretrpavanja i sa uskladjenim nijansama.
Vidi se napredak, sad si tek skuzio u kojem smjeru trebas ici, kakvim sigovima trebas teziti.
Ovo je jos uvjek za Novice ranka, ali pogledaj malo tutove na ovim poznatim stranicama, tipa tut+ itd. prati ih do kraja. Cim fulis jedan korak, stani, raspitaj se. Uglavnom na kraju tuta moras dobiti iste rezultate. Tako uradi na 6/7 tutova i onda tek pocni stvarati sa svojim idejama.

Post dobio aplauz od smokan

smoki je napisao/la:
Vidi se napredak, sad si tek skuzio u kojem smjeru trebas ici, kakvim sigovima trebas teziti.
Ovo je jos uvjek za Novice ranka, ali pogledaj malo tutove na ovim poznatim stranicama, tipa tut+ itd. prati ih do kraja. Cim fulis jedan korak, stani, raspitaj se. Uglavnom na kraju tuta moras dobiti iste rezultate. Tako uradi na 6/7 tutova i onda tek pocni stvarati sa svojim idejama.
Pricaj kolko oces.
Ako je jedanput procito tut evo glave.
On misli da sve zna .. i da kad udje na photoshop napravit ce cudo njemu tutovi netrebaju.Mrsko im je.
Pa da procitate znaci samo da pricitate jedan tut vidjet ce te kolko ce vam pomoc upoznate novu opciju .. nesto novo..
Ali sta ces  dzabe pricas

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.