Razumem te u potpunosti, ali kontaj sledece, ti kao vlasnik nekog hostinga zelis svoj udeo na trzistu, da bi to postigao ti moras imati kvalitet, uslugu i sve sto je potrebno. Ako imas sve ovo onda ces i uraditi nesto a ako ne ja ti tu nemogu pomoci ali ti necu ni odmoci. Ja cu nuditi ono sto imam a ti nudi svoje, pa neka kupci odluce gde ce... Ja cu dozvoliti tvoju nizu cenu ali necu dozvoliti da ti ubedjujes moje ljude da predju kod tebe ili da se sluzis nekim drugim lukavim radnjama,ddos,upadi i slicno. Sve dokle ti kao hoster igras fino racunaj na mene a cim krenes da mi radis o glavi, nece bude dobro
Nasoj propasti se radovao veliki broj hostera, cujem da su neki i slavili na sav glas, dok sam ja visio u datacentru sredjujuci servere, puleni pojedinih vlasnika hostera su isli od servera do servera i nudili im free. Isto tako su kao razlog za prelazak na njihov hosting naveli to sto smo mi hakovani, LOL.... A nisu napisali u istojiji firme da su i oni popasli jedno 20x hakovanja, koje su obrazlozili nazovi "radovima" na masini... Ti isti momci me zovu svaka 2 dana i nude pare da im podesim masinu, docekace...
Zelim da se izvinim momcima sa BGD Hostinga sto sam ih optuzio za ovo, u svom tom haosu oni su mi prvi bili na meti ali su se iscimali i ponudili nam bilo kakvu pomoc, hvala.
Posto je ovo drugi put da imamo probleme sa hakerima, samo sto je sad naneta i steta, KGB nece ostati na ovome nego ce isterati do kraja za razliku od prosle godine gde je to sve pojela maca jer sam reagovao na vreme i svi serveri su ostali netaknuti. Imamo dovoljno dokaza o celoj prici pa cemo videti sta ce biti.
Ne bih ovo voleo nikome da se desi, znam kakva je zbrka vratiti svih 1100servera, nekih 5% servera je obrisano, i svima ce biti nadoknadjeno.
Hvala svima