Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS dedicated server

67 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.11.2010. u 14:50

E ljudi pozz napravio sam dedicated server i radi extra....Sad sta me zanima jest kako da ubacim da dole ispisuje
Head admini N'DeMoN
Da vidite msn say:/msn
Ako moze neko da mi kaze gdje se tacno nalazi taj fajl u amxmodu....ostalo sve znam samo da mi neko kaze gdje se nalazi nemogu da ga nadjem...Hvala :D
cstrike/config/advertisements.ini

I ne kontam kako ti extra radi dedicated server... Mora da imaš quatro core računar i konekciju samo 30 mbps uploada.
reLo je napisao/la:
cstrike/config/advertisements.ini

I ne kontam kako ti extra radi dedicated server... Mora da imaš quatro core računar i konekciju samo 30 mbps uploada.
brate nema mi u cstrike/config/advertisements.ini tog fajla a i nema ga u C:Documents and SettingsAdministratorDesktopValvecstrikeaddonsamxmodxconfigs :S

Ma komp je mashina :D konekcija nije bash tolko jaka al server za sad radi dobro ;)
ndemon je napisao/la:
brate nema mi u cstrike/config/advertisements.ini tog fajla a i nema ga u C:Documents and SettingsAdministratorDesktopValvecstrikeaddonsamxmodxconfigs :S

Ma komp je mashina :D konekcija nije bash tolko jaka al server za sad radi dobro ;)
HAHAHAHHAHAHA ovaj lik je jak sam' tako !
dixbn11 je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHA ovaj lik je jak sam' tako !
sta je tu smjesno bo2 jedan ??? objasni nam da se i mi malo smijemo...

@relo osamari ga jednom radi spama molim te.....
ndemon je napisao/la:
sta je tu smjesno bo2 jedan ??? objasni nam da se i mi malo smijemo...

AHAHHAHAHHAHAHAHA oj kako je glup materešino mila OMG
ndemon je napisao/la:
sta je tu smjesno bo2 jedan objasni nam da se i mi malo smijemo...

Za non-steam :

C: /Program Files/Valve/cstrike/addons/amxmodx/config/advertisements.ini

Za steam :

C: /Program Files/Steam/steamapps/"user name"/counter-strike/cstrike/addons/amxmodx/config/advertisements.ini

Eto brate .. Ali ako hoces da imas dobar server i dosta igraca , posto tako neces nikad igraca skupit jer ce biti ping nenormalan cim udje 15-20 igraca , kupi KGB server lite ili premium , neces se pokajati ni sekunde

Premium : http://www.kgb-hosting.com/order/?game=&location=1 - Slot 0.70€ - 24 Slota 33.6 KM

Lite : http://www.kgb-hosting.com/order/?game=1&location=2 - Slot 0.35€ - 24 Slota 16.8 KM

Za sve ostale informacije posjeti :

www.kgb-hosting.com
Hvala ti puno :)
ma netreba meni taj server za nesto puno igraca nego onako za zajebanciju... :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.