Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc od Mostaraca???

149 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.10.2010. u 12:07

Pozdrav , idem za vikend u mostar , kontam uzeti neki mis za CS i dobru podlogu , pa ako neko zna gdje da to kupim , da mi objasni ,(detaljno mjesto kako da nadjem) HVALA MNOGO;)
imas u zk office , znaci to ti je kod novog trznog gdje je kafic Extreme , ides prema Picollu (fast food ) , extreme je odma pored konzuma , na Rondou je to....

imas na starom velezovom u Mercatoru , malo nize od stadiona zrinjskog , nemozes promasit cim udjes u mercator vidit ces ComTrade

onda imas u genelecu , to je na onoj strani kada od spanskog trga - stare gimnazije ides samo dole na onu stranu , pravo samo i vidit ces parking ono nije asfaltirano nego ko po kockicama i lijevo tu popenji se 2 mozda kat imas genelec...
Uzmes
Logitech MX518
SteelSeries QcK Heavy i ori 9-)
Imas dobrih podloga preko puta gradskoga sata, ako si pravi mostarac znat ces gdje je to, cim dodjesi spred sada vidit ces prodavaonica kompijuterske opreme tako nesto uglavnom.
Isto sto ti je ovaj reko imas genelec.Predji most kod Spanjolskog trga i prvo skretanje lijevo imas trzni centar i na 2 spratu ti je .
Podloga - Steelseries qck heavy - Comtrade Mercator
Podloga - Razer nezz sad koja isto ima u Comtrade Mercator
Mis - Acme pro laser gaming mouse - Tamo kod vilija msm u configu
Sve u ZK ofice ,novi trzni.I meni 20 km , zato sto sam ti reko dje ces kupit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.