Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS Prijedlog

236 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.10.2010. u 17:16

Sada trenutno imam hs 1 i hocu da predjem na flat...

HS 1

Koji je brzi,bolji..

Hvala Unaprijed
Ovako, da odma razjasnimo. Niko tebi ne treba reci direktno koji paket da uzmes, vec da podjeli sa tobom par recenica o njegovom/njenom iskustvu sa tim paketom; s toga koji ces paket izabrati, ne moras, ali trebao bi sam izabrati ...
Druga stvar, ne moras biti toliko pametan da bi znao da je sve skuplje bolje i kvalitetnije (ima izuzetaka u svemu, naravno) ali ovdje su ti izuzeci neprividni, jer je ovo jedna firma i svaki njen skuplji paket je bolji i kvalitetniji.

Sretno sa odabirom, ja koristim najmanji paket, ne bude mi uvijek dovoljno limita ali bar imam vise za potrositi na neke druge stvari ... poz
Uzmi HS Bussines 1 Flat je tj. imas neogranicen limit ! ;)

A brzina uploada i downloada kod ova 2 paketa se ne razlikuje mnogo :D
ako moze logosoft xdsl u tvojj ulici uzmi taj :D isto placas ko hs1 download na fer osnovi (150gb)
Imas 45 KM ja hocu sljedeci mjesec njega da prikljucim

Internet 3mb / 512 kb FLAT
Kablovska
digitalna

44.90 KM

isplatnije te dodje a brzina jaca

sacekaj do 1.novembra izgleda da bi mogao hs da uvede flat na sve pakete ...
pogledaj temu na sa-x hs kablovski internet ljudi su ih zvali i kazu da ce biti promjena pocetkom novembra ;)
DeLiRiOuS je napisao/la:
sacekaj do 1.novembra izgleda da bi mogao hs da uvede flat na sve pakete ...
pogledaj temu na sa-x hs kablovski internet ljudi su ih zvali i kazu da ce biti promjena pocetkom novembra
Ma to su sve šuplje ba qrinu ce hs dat 2 mb / 256 flat hahaha daj link od te teme na sa-x ?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=68088&start=975

nekih bi promjena trebalo da bude sigurno posto ih je telemach sad stisnuo 9-)
Koristim Hs Full 3 paket i jako sam zadovoljan.
U nas ovdje u Srebreniku koji god internet da uzmeš ne daju ti kako treba brzinu, uzmeš 2048 kbps (256 kb/s) on ti jedva ide 60 kb/s a ping uvjek 200 ms + nam sjebali FreeZonu :r

A ubili bi se da ti daju 1 kb/s više :P

Gledaj ovo, u vas 35 KM 1,5 mb/s dl i 512 kbps up ... FLAT
U nas 35 KM 512 kbps dl i 256 kbps up :P ... FLAT ...

A za paket uzmi FLAT ovaj 35 KM ... Brzina extra + FLAT skidaš dokle oš, filmove po čitav dan skidat i igre i nikad nije dosta :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.