Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem - msn kontakti.

111 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.10.2010. u 17:45

Pozdrav, problem je u sljedecem, prije na msn-u sam imao opciju kada napravim novu msn adresu da prebacim sve kontakte sa 1 msn adrese na drugu preko opcije Import/Export contacts, medjutim sada kada sam napravio novu msn adresu i zelim to uraditi, te opcije mi nema, slika govori sve da ne objasnjavam mnogo, pa sad nisam dovoljno upucen da li su oni iz windows live-a uklonili te opcije na msn-u ili je do mene ?

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080126062642AA9ZOmw
knzWow je napisao/la:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080126062642AA9ZOmw
problem je sto meni kada udjem u contacts meni, nema nigdje to save contact list, a znam da mi je prije postajala ta opcija, vidi se i na slici da mi nema te opcije .. :S
ako ti je to bilo prije nego sto si instalirao messenger plus mozda je do toga .
nevidim drugi razlog :/ probaj uninstal msg +
GL
Instaliraj 8,5 verziju.

Mora moci
AlienzZ je napisao/la:
Instaliraj 8,5 verziju.

Mora moci :r
8.5 verziju... ja kad hocu da se logujem na 8.5 verziju pise mi da moram skinut ovaj 2009?

Kako je kod tebe?
elnur_a je napisao/la:
8.5 verziju... ja kad hocu da se logujem na 8.5 verziju pise mi da moram skinut ovaj 2009?

Kako je kod tebe?
Moras namjestiti tamo da ti msn radi za windows 98. Bilo je tema milion..
AlienzZ je napisao/la:
Instaliraj 8,5 verziju.

Mora moci
instalirao 8.5 verziju, usao na msn i sve uradio save pa import na novi msn, ali kada sam vratio ovaj 2009 verziju tj. noviju ostavilo mi je samo 19 njih, od 900 koje sam addovao onako.. ne kontam u cemu je problem kod jarana mi ima ta opcija a isti msn koristimo, kod mene nema :S
nighty1zhe je napisao/la:
instalirao 8.5 verziju, usao na msn i sve uradio save pa import na novi msn, ali kada sam vratio ovaj 2009 verziju tj. noviju ostavilo mi je samo 19 njih, od 900 koje sam addovao onako.. ne kontam u cemu je problem kod jarana mi ima ta opcija a isti msn koristimo, kod mene nema :S
Ne znam brate, nesto se sjebalo ocigledno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.