Diskusija
Icy Tower - Rezultati
356 pregleda · 21 odgovor · otvorena 24.10.2010. u 18:37
A jbmu ja konto rangira se po razini xD
Zar nije malo neofirno, msm frajer imao 25000 a ovi ispod jedva 5000 ?
sta je ovo ba imao sam 5149 bodova a lik ima 5000 i on 2 mjesto mene nema nikako sta je ovo ?
Biggie_PK je napisao/la:
Zar nije malo neofirno, msm frajer imao 25000 a ovi ispod jedva 5000 ?
xDhttp://www.megaupload.com/?d=QE9FEWX6
@ KenYPr0
Ti si igrao najgluplje, preskakao 1 po 1. I naravno da ne možeš preko 3 000, koliko si i imao.

Ne prdi.
Prvo si trebao pročitati pravila, a sad se još tu javljaš i sereš nešto.
ja dajem bodove a nema me medju prva tri sramota!
Osvojio sam treco mjesto nije bilo tako tesko al et
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAh kako sam samo glup ispao pogresan demo uplodao 

:
vidis da sam ti spominjao score 5149 volume viids da je istina ovaj demo sam htio upload
sjebo sam se evo pogledaj
http://www.megaupload.com/?d=K6WWA7YO

:
vidis da sam ti spominjao score 5149 volume viids da je istina ovaj demo sam htio upload
sjebo sam se evo pogledaj http://www.megaupload.com/?d=K6WWA7YO
Čestitke.
sta serem ba samo se zajebo kad sam htio upload demo pogresan demo upload i to je to 
hocu da se rezultati poprave ....

KenYPr0 je napisao/la:
sta serem ba samo se zajebo kad sam htio upload demo pogresan demo upload i to je to :@
Ja sam vec poslao korisniku pod rednim brojem 3 bodove, tako da.. vise srece drugi put
Lima je napisao/la:
to je tvoj problem sto si pogresan demo upload.
Ja sam vec poslao korisniku pod rednim brojem 3 bodove, tako da.. vise srece drugi put
EDIT: bio bih 2 mjesto a ne 3
KenYPr0 je napisao/la:
dobro hvala vam svaka vam cast,ja dzabe igrao cjeli dan,radi male greske vi necete da promjenite je***e rezultate i lik dobija bodove a ima manje poena od mene e svaka cast

omg jesi glup da si eto bio drugo mjesto pomjerio bi takmicara na trece mjesto i automatski bi ovaj ispao kojem sam poslao bodove
Lima je napisao/la:
ti si gresku napravio nisam ja i jos jedna stvar ovo takmicenje nisam organizovao ja nego voLume, mene je momak zamolio da pripomognem sa bodovima za ovo takmicenje, ali nije ni on pogrijesio jer je lijepo naveo u samom takmicenju SS i DEMO ti mozda jesi dao SS ali si dao pogresan demo i zato je momak upao umjesto tebe, dobio si neku vrstu diskvalifikacije.. neka me osamari neko ako grijesim 
omg jesi glup da si eto bio drugo mjesto pomjerio bi takmicara na trece mjesto i automatski bi ovaj ispao kojem sam poslao bodove

Lima je napisao/la:
ti si gresku napravio nisam ja i jos jedna stvar ovo takmicenje nisam organizovao ja nego voLume, mene je momak zamolio da pripomognem sa bodovima za ovo takmicenje, ali nije ni on pogrijesio jer je lijepo naveo u samom takmicenju SS i DEMO ti mozda jesi dao SS ali si dao pogresan demo i zato je momak upao umjesto tebe, dobio si neku vrstu diskvalifikacije.. neka me osamari neko ako grijesim 

Mislio sam ga 'diskvalifikovati' ali sam ipak pregledao demo.
Nemoj se više raspravljati, kvarite temu, trebaju biti samo čestitke.

btw. nisam te zamolio za bodove, sam si se ponudio.
jebiga eto vidis to nije moj problem sto si ti njemu vec poslao bodove a nisi pogledao imal neko kakvi primjedbi,nije meni stalo toliko do tih bodova ali vec kad sam mogao igrati cjeli dan igru i napravio veci scor dovoljan za 2 mjesto zasto nebi dobio bodove ?
KenYPr0 je napisao/la:
jebiga eto vidis to nije moj problem sto si ti njemu vec poslao bodove a nisi pogledao imal neko kakvi primjedbi,nije meni stalo toliko do tih bodova ali vec kad sam mogao igrati cjeli dan igru i napravio veci scor dovoljan za 2 mjesto zasto nebi dobio bodove ?
Lima je napisao/la:
pa eto neces dobiti bodove jesi zadovoljan sada? da si prvo mjesto bio sad ti nebi poslao
mume ko kengur

Ja ako primim bodove dobro je
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.