Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G.BaLiga] Rezultati - Ponuda

290 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.11.2010. u 22:26

Dobro veče .
Evo i rezultata kojih neprestano iščekujete

I ovi debilii što pišu kroz x nake parove , koji vam je qrac ? fino sam vam sve napisao , samo što vi neće da čitate , mrsko vam , a hočete sve na tanjir , u buduće ko mi pošalje kroz x par ne igra više što se mene tiče .

Ponuda je glasila :

Hamburger-Stuttgart - 1
Zaragoza-Villarreal - 2
Aston Villa-Arsenal - 2
fnatic-mTw - 2
SK -HA - 1

----------------
Ko god je tipovao na ovoj temi , a nije poslao meni pm , isto kao da je kopao cijeli dan i tražio kabal da se uvjeri da su i mobiteli povezani kao kućni telefoni .
Nemoj da vas razuvjeri što neko ima duplo više bodova jer je bila uključena i ovatema .

Tabela :

1 . l4mer - 10 bodova
2. KingstoN1 - 10 bodova
3 . skile - 9 bodova
4. ediNho - 8 bodova
5. titaN_ - 8 bodova
6. Miree123 - 7 bodova
7. FritzzYYY - 4 boda
8. TimeX - 4 boda
9. massiv - 4 boda
10. vo1ce - 4 boda
11. c1le - 4 boda
12. TUKY - 4 boda
13. trance - 4 boda
14 . nediim - 4 boda
15. n0RdeN - 4 boda
16. SLIDE - 4 boda
17 . jigsaw - 4 boda
18. F3AL - 4 boda
19. eldeeN - 4 boda
20. d0sTiNh0 - 4 boda
21. hullz0r - 4 boda
22. gotlust - 4 boda
23. trQ - 4 boda
24. Batista_Bomb - 4 boda
25. Imer - 4 boda
26. GazijaCTB - 4 boda
27. LPmiso - 4 boda
28. iiNSANE - 3 boda
29. asteroID - 3 boda
30. elldaR - 3 boda
31. FosiL_ - 3 boda
32. arAONE - 3 boda

--------------------------------
Manjak bodova :
nuX
mrxilix
WaXoN
Atif

Eh ovako , ako je neko poslao poruku a nije ovdje ovom spisku molio bih da se javi , jer stvarno mi je bio prenatrpan inbox a morao sam brisati poruke da bih mogao primiti vaše , možda sam nehotice nečiju izbrisao , samo se javite =)

Ponuda je za Nedjelju , tipovati do subote =)

Sunderland-West Ham
Leverkusen-Köln
Villarreal-Sevilla
Bylis-Tirana
Wellington-Adelaide
Kad ce nove ponude, 'oces update temu ili ?
FritzzYYYY je napisao/la:
Kad ce nove ponude, 'oces update temu ili ?
update
aww NUMBER ONE !
Mozes li mi objasniti kako bodujes ?

Nelogicno mi je skroz.

btw, i sta fali ako sam na temu postavio ?
nediim je napisao/la:
Mozes li mi objasniti kako bodujes ?

Nelogicno mi je skroz.

btw, i sta fali ako sam na temu postavio ?
Pa ako pogodis jednu utakmicu to je 1 bod , logicno ?

poslao si mi na pm sto je najvaznije
Meereeify je napisao/la:
Pa ako pogodis jednu utakmicu to je 1 bod , logicno ?

poslao si mi na pm sto je najvaznije
kako onda imaju po 8-9-10 bodova, ako je 1 bod - 1 utakmnica, a u ponudi bilo 5 parova ?

btw. procitaj 2 pm poruke koje sam ti poslao i reci mi da li mogu tipovati ovaj krug
nighty1zhe je napisao/la:
kako onda imaju po 8-9-10 bodova, ako je 1 bod - 1 utakmnica, a u ponudi bilo 5 parova ?

btw. procitaj 2 pm poruke koje sam ti poslao i reci mi da li mogu tipovati ovaj krug
zato jer je bio el clasico , koji je nosio 5 bodova .

Ne možeš jer mi inbox nikad nije pun , morao sam ga čistiti radi vas , ne moraš se na to vaditi
Meereeify je napisao/la:
zato jer je bio el clasico , koji je nosio 5 bodova .

Ne možeš jer mi inbox nikad nije pun , morao sam ga čistiti radi vas , ne moraš se na to vaditi
Evo ovdje odmah vidim neku vrstu neorganizacije, jer licno ja nisam dobio na pm ponudu a obecao si svakom novom ponudom obavjestavati putem pm. Znaci i ovo je bila ponuda kao i svaka druga i trebao si nas obavjestiti o istoj, ja teme nisam vidio na indexu i nisam imao sansu da se kladim i tipujem, nije fer ne samo prema meni nego prema drugima. Sljedeci put molim te za svaku ponudu salji pm kao i za ove normalne ponude ... POz
Poslao na PM.

Samo ja sam proslo kolo tipovao ovako:

Hamburger-Stuttgart - 1
Zaragoza-Villarreal - 2
Aston Villa-Arsenal - 2
fnatic-mTw - 1
SK -HA - 1

a bilo je:

Hamburger-Stuttgart - 1
Zaragoza-Villarreal - 2
Aston Villa-Arsenal - 2
fnatic-mTw - 2
SK -HA - 1

Znači četiri boda + el classico 5 = 9
FritzzYYYY je napisao/la:
Evo ovdje odmah vidim neku vrstu neorganizacije, jer licno ja nisam dobio na pm ponudu a obecao si svakom novom ponudom obavjestavati putem pm. Znaci i ovo je bila ponuda kao i svaka druga i trebao si nas obavjestiti o istoj, ja teme nisam vidio na indexu i nisam imao sansu da se kladim i tipujem, nije fer ne samo prema meni nego prema drugima. Sljedeci put molim te za svaku ponudu salji pm kao i za ove normalne ponude ... POz
Ne , ne . El Classico nije bilo podmoranje da se tipuje , zato nisam slao ponudu na pm , a i nije bilo tog nekog vremena , otvorio sam temu u ponedjeljak 5-6 sati prije utakmice , to ko je vidio tipovo je , ko nije , nije . Znaći nije bilo neko podmoranje da se tipuje samo ko je želio
Mene si zaboravio

~ kad i gdje opet da tipujemo ?!
'ebo te el classico. trebao si il' slat na pm il' nisi trebao postavljat. neki sad imaju 3 put vise od nekog. -.- glupo..

ja licno nisam vidio temu tako da nisam ni mogao tipovat. pu
Ja uopste nisam znao da se moze tipovati "EL CLASICO",
trebo si stavit u ponudu da svi vide . Sad neki likovi imaju duplo bodova vise od nas. Al svaka cast valja organizovati
ligu sa ovoliko ucesnika. :)
Meereeify je napisao/la:
Ne , ne . El Classico nije bilo podmoranje da se tipuje , zato nisam slao ponudu na pm , a i nije bilo tog nekog vremena , otvorio sam temu u ponedjeljak 5-6 sati prije utakmice , to ko je vidio tipovo je , ko nije , nije . Znaći nije bilo neko podmoranje da se tipuje samo ko je želio
Pa jedna stvar je u pitanju i koju ti govorim za ubuduce, svi treba da budu ravnopravno obavjesteni po tipovanju, a ispod poruke se moze napisati da to tipovanje nije 'podmoranjem'. Ne bitno, nadam se da ces ovakve greske u buducnosti iskorjeniti. POz
Organizacija losa tako da sam odustao, prvo stize poruka tipovati do nedjelje, a CS mecevi se zavrsili u petak, fudbal poceo u subotu, pa onda ova el clasico ponuda koju nisu obavjestili preko PM.

gl&hf
Sunderland-West Ham 1pX
Leverkusen-Köln 1
Villarreal-Sevilla 1
Bylis-Tirana 2
Wellington-Adelaide X

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.