Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Epicentar Ludila

191 pregled · 17 odgovora · otvorena 21.10.2010. u 22:12

pozz , evo doslo vreme da i na gamers.ba posle prvog dana provedenog u radu na epicentar ludila sajtu i forumu , u cemu je Air Max veoma dosta pomogao, i evo ovom prilikom mu se zahvaljujem josh jednom u ime cijelog epicentra !
e sad da predjem na temu
kako vam se cini sajt ? ocijenite pogledajte ..
Nije lose, ocajno je
Slabo. Potrebno je još rada.
Neophyte je napisao/la:
Nije lose, ocajno je :r
+1

..Nakon cak jednog dana rada? WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU! :)
"McAfee TrustedSource web reputation analysis found potential security risks with this site. Use with extreme caution."

Ovo McAfee siteadvisor kaže :D
popravite to jer ćete izgubiti dosta ljudi koji bi se možda i zainteresovali za sajt...
Bezveze utrošene pare na domenu.
6/10 srednja žalost ...
lol

mislim da je reko vlex da nema vise reklamiranja nikakvog hostinga

uopce nekontam kome se zahvaljujes :S
Ocjena 4, i nije čemu site
Nije loshe, najvaznije je da se imate cime zanimati u slobodno vrijeme kad vec ne volite da ste vani sa drustvom, eee djeco draga manite se coravog posla sto se kaze...
sajt je radjen svega 10 minuta , nije zavrsen ni 1/4 90% ce biti izmenjeno samo ce dizajin ostati isti , juce se najbishe radio forum pa tek onda sajt malo , cim je dobio sajt potrebni izgled ja sam ga stavio ovde , tako da iz minute u minutu se menjalo... zavisi sve kad ste pogledali :)

bice ubacene narudzbe ,refeali,statistika igraca svkog servera kako nasih tako i kupljenih kod nas i josh mnogo toga :)
odgovori:
pa ovde ne vidim nikakvo reklamiranje hosting-a nisam ni naveo nigde rec hosting niti comunity nego ocena sajta,koji se trenutno radi :)
sajt je radjen u cilju da bude sto jednostavniji ,ali ovo sad je bila samo pocenta faza,cak i text i cene su stare ubacene
na sajtu ce dodatno josh biti uradjeni login suppoort tiketa odvojen od game panel-a, i josh svasta ... nesto od ovoga je mozda navedeno gore...
nako :D
Ofirno reklamiranje hostinga preko kofol ocjenjivanja dizajna sajta. =/
ovaj da ti progledam kroz prste brte 5/10 ocjena a realno mi je 4 bgm
Sta ti valja nista osim ničega
dizajt jeste unikatan
al ostalo je jadno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.