Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Intervju ?

764 pregleda · 40 odgovora · otvorena 25.10.2010. u 01:12

Pozdrav omladinci..
Iako sam vecinu vremena odsutan na ovom site-u, iz sebi poznatih razloga, mogu priznati da site pratim iz pokrajka i da me groznica G.ba nikad nece proci, cak i kad budem imao 35 kuka i dvoje djece u drugoj sobi..
Nekako osjecham da sam koliko toliko dio "neke" gaming scene u BIH, koja je rasla uz ovaj site i koja je doprinijela, koliko toliko razvoju svega ovoga, da bi danas VI, mladji narastaji mogli da razmjenjujete igre, podatke, iskustva, neki bogami i CHEAT-ove, al eto.. Da ne duljim, i da predjem na temu..

U zadnje vrijeme pratim "G.ba Intervju" i ono sto mogu da vidim, jeste to da se tu nalaze "neki novi klinci", izuzevshi 100KA-u i VLX-a. Pa gledajuchi to sve, postavljam sebi pitanje, sta je sa starim clanovima ovog foruma? Mozda ovi mladji narastaji i neznaju za neka imena, koja su itekako vazila za dobre gamere, imena koja su itekako doprinjela razvoju nasheg danashnjeg G.ba? Nebih zelio nikoga da uvrijedim, momak "Burek" mi se cini sasvim regularan clan, ali mislim da nije prikladno da on, dodje do intervjua, prije nekih clanova ovog site-a, koji su za njega, garantujem, dosta bolji gamer-i i koji su doprinjeli vishe za ovaj site, na kojem mi danas boravimo..

Odluchio sam, da ja navedem nekoliko nick-ova koji bi po meni trebali da dodju na naslovnu stranu nasheg malog site-a, zvanog Gamers.ba..

storm_raider
Skala
KillaOR
bxM
naiL
Struja
TerMIX
torQe7 (ili kako vech onom Marku ide nick)
Yasmina
itd..

EDIT:
Ima tu josh dosta dobrih ljudi kojih sada nemogu da se sjetim, pa bih zamolio, starije clanove da napishu ako se sjete..

Nadam se da che te moju primjedbu dobro razmotrit, i da che se nesto malo promjeniti..
I ako nije neki problem molio bih temu u zanimljive, jer me interesuje mishljenje starijih kolega sa ovog site-a..

Unaprijed hvala..
Laku noch..

Osigurach
Dajde nam Benju ( BXM ) i naiLa, moje najdraže balije.
Voli vaš Petar Pan.
Drago mi je sto si podigao ovu temu jer mi vec pomalo nestaje inspiracije oko toga koga cu intervjuisati...

Ipak, moram da napomenem da je prvenstvena funckija Gamers.Ba Intervju projekta da unesemo svježinu u, već ustajale, rutine na sajtu. Kada sam krenuo u razvoj projekta uopće mi nije padalo na pamet koga bih, sem riddle-a, bU-a i ostale high administracije intervjuisao, ali su vremenom na površinu isplivali pojedini nickovi. Sam Gamers.Ba Intervju je zamišljen kao projekat intervjuisanja poznatih i zanimljivih članova sajta. Iz tog razloga, ne vidim zbog čega jedan Burek_King, kao prvi global moderator na sajtu, ne bi mogao biti poznata faca? Burek_King nije jedini primjer, bit će tu još dosta mojih sugovornika koji se nekima neće svidjeti, a nekima hoće. Ne može se svima udovoljiti. Neko će prije pročitati Intervju sa nekim članom koji nas svaki dan uveseljava svojim komentarima ili postovima, nego sa nekim ko je neka faca u CS-u. Tako je to uvijek bilo, i uvijek će biti. Krenuo sam u projekat sa mojih 5 drugara, i oni su mi, vjerujem, oskočna daska za dalje. Sada će krenuti intervjui sa ostatkom administracije, tu će se ubaciti i pokoji "old school" koje si nabrojao (a od kojih većina na gamers uđe jednom u 2 mjeseca), pa ćemo nastaviti sa članovima koji nemaju pozicije a koji su zanimljivi. Bit će tu dosta toga interesantnog, ali ne želim da me požurujete. Dokaz da dobro radim svoj posao je i broj čitanja po svakom intervjuu, koji se kreće oko 1700.

Dakle, nemojte samo ništa da požurujete, svaki zanimljivi član sa sajta će dobiti svoj intervju, neko prije a neko kasnije.
Zasto jednostavno ne dignes svake sedmice temu koga bi članovi htjeli vidjeti u iducem intervju-u. Zbog njih se valjda sve to i radi, a čas posla.
j0ker je napisao/la:
Zasto jednostavno ne dignes svake sedmice temu koga bi članovi htjeli vidjeti u iducem intervju-u. Zbog njih se valjda sve to i radi, a čas posla.
Eh, kada bih to radio, onda bi se definitivno izgubio efekat iznenađenja, jer je, barem tako mislim, zanimljivije kad niko (sem mene i sugovornika) ne zna ko će biti slijedeći gost u intervjuu...
reLo je napisao/la:
Eh, kada bih to radio, onda bi se definitivno izgubio efekat iznenađenja, jer je, barem tako mislim, zanimljivije kad niko (sem mene i sugovornika) ne zna ko će biti slijedeći gost u intervjuu...
A dobro, nisam sad mislio da se broje glasovi pa sad tko ima najvise "pobjeđuje", vec da vidis tko im je zanimljiv , pa onda ti puknes nekog iz mase.
j0ker je napisao/la:
A dobro, nisam sad mislio da se broje glasovi pa sad tko ima najvise "pobjeđuje", vec da vidis tko im je zanimljiv , pa onda ti puknes nekog iz mase.
Vjeruj da sam bas kontao podici takvu temu, ali mi nesto ne dade... Nema veze, ova tema je savrsena za to, ovdje se mogu predloziti svi eventualni gosti, a ja cu odluciti kako ce ko ici (mada su mi riddle i bU jos uvijek ostali duzni).
reLo je napisao/la:
Drago mi je sto si podigao ovu temu jer mi vec pomalo nestaje inspiracije oko toga koga cu intervjuisati...

Ipak, moram da napomenem da je prvenstvena funckija Gamers.Ba Intervju projekta da unesemo svježinu u, već ustajale, rutine na sajtu. Kada sam krenuo u razvoj projekta uopće mi nije padalo na pamet koga bih, sem riddle-a, bU-a i ostale high administracije intervjuisao, ali su vremenom na površinu isplivali pojedini nickovi. Sam Gamers.Ba Intervju je zamišljen kao projekat intervjuisanja poznatih i zanimljivih članova sajta. Iz tog razloga, ne vidim zbog čega jedan Burek_King, kao prvi global moderator na sajtu, ne bi mogao biti poznata faca? Burek_King nije jedini primjer, bit će tu još dosta mojih sugovornika koji se nekima neće svidjeti, a nekima hoće. Ne može se svima udovoljiti. Neko će prije pročitati Intervju sa nekim članom koji nas svaki dan uveseljava svojim komentarima ili postovima, nego sa nekim ko je neka faca u CS-u. Tako je to uvijek bilo, i uvijek će biti. Krenuo sam u projekat sa mojih 5 drugara, i oni su mi, vjerujem, oskočna daska za dalje. Sada će krenuti intervjui sa ostatkom administracije, tu će se ubaciti i pokoji "old school" koje si nabrojao (a od kojih većina na gamers uđe jednom u 2 mjeseca), pa ćemo nastaviti sa članovima koji nemaju pozicije a koji su zanimljivi. Bit će tu dosta toga interesantnog, ali ne želim da me požurujete. Dokaz da dobro radim svoj posao je i broj čitanja po svakom intervjuu, koji se kreće oko 1700.

Dakle, nemojte samo ništa da požurujete, svaki zanimljivi član sa sajta će dobiti svoj intervju, neko prije a neko kasnije.
Daj relo bolan interviju s Cageom,Milijem,Milanom.quellom a najvise bih volio kada bi napravio interviju s Kemom to bi vrh bio
Daj relo bolan interviju s Cageom,Milijem,Milanom.quellom a najvise bih volio kada bi napravio interviju s Kemom to bi vrh bio
massiv je napisao/la:
Već samo gore napisao da je uraditi intervju sa pojedinim likovima skoro pa nemoguće iz razloga što su već odavno afk na gamersu (uđu jednom u 2 mjeseca i malo kome su, kao takvi, interesantni).
reLo je napisao/la:
Već samo gore napisao da je uraditi intervju sa pojedinim likovima skoro pa nemoguće iz razloga što su već odavno afk na gamersu (uđu jednom u 2 mjeseca i malo kome su, kao takvi, interesantni).
hm... s ovim momcima sta sam naveo gore da nisi "interesantni" :/
sve su momci koji su dostigli nesto sta od nas ce malo ko i bas zbog toga mislim da bi trebali bit u g.ba interviju
Ma i ja gledam i smjesno mi al nemogu se ja prepirati jer me ovaj sajt uopste ne zanima ni ko ga vodi ni pravila ova njihova naka nova nista ,a gledam interviju i smijem se kad vidim ko je tamo zalosno ... toliko starih igraca . Umjesto da interviju naprave sa momkom koji je sve ovo napravio BU-om oni prave sa nakom djecicom... yassa,cage ima ih bruku nabrojo ih je osigurach
Jasona
Vilenjak

abasi (cviko stari) : *
LG_FRIZIDERKO

Nikad čuli, pretpostavljam... ?
A ne znam moze li ista ovdje teci nekim normalnim tokom bez halabuke, guranja, omalozavanja. Ako je receno da je ovo neki probni pocetni period i da ce svi doci na red koji trebaju da dodju, da je sa nekima teze stupiti u kontakt, da su ovi Intervju-i zabavnog tipa da se malo ozivi portal, sta tu ima jos nejasno pa se opet sve preozbiljno shvata, sudi se ko treba prije ko kasnije, bez potrebe se omalozavaju ljudi (kao Burek) iz novijeg doba G.ba sto su dobro radili i dobro mislili ovom portalu u situaciji koja je puno teza nego sto je nekad bila. Ma valjda smo mi takav narod, pogan narod...
torQ7u je napisao/la:
LG_FRIZIDERKO

AHAHAHHAHAHA BRAT !
torQ7u je napisao/la:
LG_FRIZIDERKO

Ja jesam
TERmix je napisao/la:
AHAHAHHAHAHA BRAT !
Zna se ko su bila dva najveca kretena na forumu.

LG_FRIZIDERKO i denzeL.

ol' ol' skul

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.