Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ideja!

238 pregleda · 0 odgovora · otvorena 22.10.2006. u 22:31

Pozdrav svima ..
U forumu pise Kritike i Zalbe dobro dosle!

Znam da ce neki reci da je previse ovakvih tema, ali realno gledajuchi , gamers.ba, nije ono sto je nekada bio .. tako da molim da se pojedinci suzdrze od glupih komentara ..
Dali ce biti nesto od ove teme, dali ce biti obrisana ili ne .. to nije na meni, .. ja sam samo ovom temom htjeo da dam svoje misljenje .. i svoju ideju, iz prilozenog u forumu lijepo pise , "ideje i kritike dobrodosle"...
Tako da se nadam da ova tema nece biti obrisana, i ja banovan, jer ovo je samo ideja .. eto toliko .. :

Evo samo bih zelio da dam par ideja koje sam zamislio i jednu gresku koju sam ja primjetio .: radi se o sljedecem, znachi ideje su sljedece:

1.- Prilikom postavljanja teme pod "PITANJE ILI PROBLEM" da ako korisnik koji bude postavio temu, i dobije ocekivani odgovor, da nakon sto zakljuci pitanje da se tema automatski zakljucava, zato da se vise ne odgovara na tu temu jer je u njoj sve rijeseno, tako isto i ako je korisnik ponistio pitanje da se pitanje zakljucha, da se nebi dobivali nepotrebni odgovori.

2. Drugo je, da ako je ikako mogucnos posto vidim da neki korisnici budu previse vulgarni, da korisnik koji postavi temu ima mogucnost da obrise nezeljene postove u svojoj temi, tj. postove koji su vulgarni i uvrjedljivi ... barem ja mislim da je tako bolje .. a sad oceli sta biti od ovoga ili nece .. (to je samo moja ideja)

To su ideje ... a sad da kazem sta sam primjetio kod postavljanja teme u "PITANJE ILI PROBLEM"

Eo' , ja sam jednom prilikom pri postavljanju teme nes gledao , i primjeto sam, ovako .. kada korisnik postavi temu .. i ponudi npr. "5" bodova za pomoc, tih "5" bodova odma se gubi, i nakon sto korisnik kada dobije odgovor na temi, cim klikne "POMOGAO" gubi jos "5" bodova .. ! dali se to moze rijesiti!?

Ovo sam primjetio jednom prilikom, dok sam citao neku temu, neki korisnik je rekao sljedece:

Citiram:

"Vidi ga daje 40 bodova a ima samo 15, kada je postavljao temu imao je 55 bodova .. " , ne zelim reci gdje sam ovo procitao al' stvarno je tako .. ko mi ne vjeruje neka proba .. !

Hvala!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.