Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

password

382 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.11.2006. u 12:58

E ovako ja nisam napisao nekoliko POSTOVA i TEMA sa svog acc-a. ili netko zna moju sifru ili je BUG na sajtu

Zadnja moja prava tema je bila Trippy tricks i funny kicks!

I jos mome prijatelju se oduzelo 10 bodova a on dao 5 bodova kako to!

Nekad nemogu uci pise da se sifra koristi

Zna li itko u cemu je rijec ili je nesto desetoo!
Mozda si popusio kakav loger(preko msn-a ili mirca ili...) pa ti je neko mahno password.
to je to kad se dijele passwordi okolo da bi se dodalo više tutoriala . . .
               Daesthanas je napisao/la:
to je to kad se dijele passwordi okolo da bi se dodalo više tutoriala . . .

lol , hahahah , jest vala
i ja sam tako otvorio pitanje i napisao 25 poena!
odmah kad sam napisao temu oduzelo mi se tih 25 poena, i kasnije kad sam nekome dodjelio poene (stavioo da mi je pomogao) otislo je jos 25 poena!

to je 50 POENA!!

tako mi se isto desilo jaranu on postavio pitanje ulozio 50 poena otislo mu 100
               Er je napisao/la:
i meni neko krade bodove

degen !
owako, oko bodova sam ja skoro postavio temu .. tako da mozes je pronaci .. negdje na forumu ..

naime ;

kad postavite temu, i ponudite 5 bodova, tih ponudjenih 5 se oduzima odma, i nakon sto vam neko pomogne i vi kliknete POMOGAO oduzima se jos 5 bodova (ja mislim da je to bug ili sl.) i zato je 5+5=10, faktički ode ti 10 bodova

To sam primjetio i kod sebe, kad dajem bodove .. ali otom potom ..
nadam se da ti je jasno .. ako nije pokusaj da postavis temu i ponudi par bodova i uvjeri se ..

npr . prije postavljanja teme pogledas koliko si imao, i ponudis 5 i opet pogledas .. i da dalje ne nabrajam .. nadam se da si svatio ..

Toliko od mene ...

mirz[A] je napisao/la:
owako, oko bodova sam ja skoro postavio temu .. tako da mozes je pronaci .. negdje na forumu ..

naime ;

kad postavite temu, i ponudite 5 bodova, tih ponudjenih 5 se oduzima odma, i nakon sto vam neko pomogne i vi kliknete POMOGAO oduzima se jos 5 bodova (ja mislim da je to bug ili sl.) i zato je 5+5=10, faktički ode ti 10 bodova

To sam primjetio i kod sebe, kad dajem bodove .. ali otom potom ..
nadam se da ti je jasno .. ako nije pokusaj da postavis temu i ponudi par bodova i uvjeri se ..

npr . prije postavljanja teme pogledas koliko si imao, i ponudis 5 i opet pogledas .. i da dalje ne nabrajam .. nadam se da si svatio ..

Toliko od mene ...

kako sam te skontao, onda sam se ja zajebao :d
lik mi je pomogao i dao sam mu 125 bodova, i sad imam -115
               queLL je napisao/la:
kako sam te skontao, onda sam se ja zajebao :d
lik mi je pomogao i dao sam mu 125 bodova, i sad imam -115

da, ako imas 125 i ponudis ih svih 125, onda imas 0, i ako stavis pomogao onda imas -125, tako je barem kod mene kad dajem bodove preko teme, tj kad mi treba pomoc !

Ko mi ne vjeruje neka proba ..
Najbolje je kad se ovaj nooseL nejavlja.. Jer uvjek daje glupe komentare

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.