Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2011

86 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.10.2010. u 17:42

Pozz svima!

Kupio sam ovaj PES 2011, medjutim kada ubacim cd 1 trazi cd 2, kada taj ubacim nista se ne desava. Zatim sam sve s diska 1 i diska 2 prebacio na desktop ali na drugom cdu nemogu se prenijet 3 fajla. Pise neki error :@ Probao sam na 50 nacina ali nemoze. Zna li neko rjesenje ovog problema, hvala ko pomogne a i ko pokusa pomoci.
Paaaaa, sigurno je error file damaged, rješenje: traži novi dvd
Trollaju vas sada ovi novi prodavaci, vec mi se 5-6 likova javilo sto su ih prodavaci zajebali, isto cd 1 radi, a drugi fejla , ovaj sto sam ja kupio mozda od 100 kojih radi, ili vam uvale demo ili nesta sto neradi.
A brate samo da u "trazi" ukucas pes2011 da vidis koliko tema je bilo?

Odes u taj int. klub gdje si kupio i kazes jarane ovo ne moze da se installira.Ako ni on ne moze nek ti vrati pare , hvalatjao svi sretni :*
neznam koji q***c kupujete igre od nekoga kad likovi nedaju prave igre nego one isprzene i ripovane (99 %) .. Fino skines sa kdx freezone (bihnet) ili sa wareza i miran i spasio 10-15 ili 20 KM koliko vec je cijena!
Vratio dobio novi...prodavac se izvinio...novi radi...ali ovo je sranje od igrice...FIFA 11 10x bolja...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.