Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pes 11 pitanja

105 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.11.2010. u 12:46

instal sam pes 11 i sve je dobro. cuo sam raja skidaju patch-eve nake moguli znati sta ima na tim patchevima sta ti oni daju sta poboljsavaju i dami ostavite link na pm. i kako da u repki bih napravim pravi team bosne ne naki debili igraju tamo :) i imam josh jedno pitanje kad udjem u pes imam crnu liniju s desne strane siroka je 2 cm i smeta mi malo volio bi da je nema trazio sam tamo da smanjim rezoluciju al posto mi je pes na francuskom neznam francuski nemogu naci da smanjim :S

biti će nagrada ko mi odg na sve ovo!
za pes11 nemas potrebe da skidas pecheve zato sto cim izadje nesto novo za pes11 imas u igrici da skines.. udjes u igricu i ides desno i pise ti EXTRA CONTENT i ides odma prvo i tu imas data pack i on ti tu odma sve odradi np transfere ti sve lepo uradi i kopacke :)
Vidi npr kad skines pacth i tako to kad pravis igraca stavis svou sliki il iskines patch da mozes igrat preko neta i tako to.
evo ti link :

http://www.pes-patch.com/

Novi transferi, orginal grbovi,dresovi,kopačke...
A meniJa sto se tice,imas neki file 05 nesto retardirano.Nisam na lap topu,pa nzm napamet XD ugl taj file,prebacis u

D:/ program files/konami/pes11/ FOLDER IMG

Samo ga tamo copy i meni ce biti na eng.

Zadnji patch je 3.0 ja msm. Ja imam 2.0 ili tako nesto nzm ni ja,sasvim je ok. ceka se 4.0 onda ce izbaciti i nove ekipe xD

Nzm po brojevima ove patcheve,nemojte zameriti
Ja sam jučer skinuo i instalirao PES 2011 i malo reći da sam razočaran. Po kojoj to realnosti ja trebam čekati 5 sekundi da se lik okrene ili da promijeni pravac kretanja. Gameplay retardiran! PES 6 jedini normalan soccer.
StealtH je napisao/la:
Ja sam jučer skinuo i instalirao PES 2011 i malo reći da sam razočaran. Po kojoj to realnosti ja trebam čekati 5 sekundi da se lik okrene ili da promijeni pravac kretanja. Gameplay retardiran! PES 6 jedini normalan soccer.
daj ne pricaj gluposti svijut realno da realnije nemoze biti normala da moras ispraviti igraca ! :)
Znali neko gdje da skinem engleskog komentatora Imam samo njemackog i francuskog
LimpeeeX je napisao/la:
daj ne pricaj gluposti svijut realno da realnije nemoze biti normala da moras ispraviti igraca !
Da li si uopšte primjetio koliko je vremena potrebno da se igrač okrene? Ako razumiješ šta to uopšte znači. I moja nana se okreće brže. Razumljivo je da to ide sporije sa npr. Ferdinandom, ali sa Ronaldom je nerazumljivo totalno. Uostalom ja sam iznio svoje mišljenje o igri, i koji me qrac citiraš. Ako se tebi sviđa igraj i ne je***i meni živce.

"normala da moraš ispraviti igrača" - Objasni mi ovo komšijine ti krave.
LimpeeeX je napisao/la:
daj ne pricaj gluposti svijut realno da realnije nemoze biti normala da moras ispraviti igraca !
ne seri ! Igraci su retardirani drama , sami trce u out il korner , svaki sut im je prema reflektoru ....... to ne znaci da je realno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.