Pozz gamersi,kupio sam pes 2011 [2 cd-a] u njima se nalazi 7 .rar fajlova..tacnije od part1.rar do part7.rar (ukupno 6.5 gb),kada ekstraktujem sve partove u jedan folder nema instalacije nego se pojave pes2011.exe , settings.exe i img (folder) .. kada pokrenem pes2011.exe izbaci mi error "Pro Evolution Soccer has not been installed" pokusao sam vise puta i siguran sam da sam dobro ekstraktovao.. ako neko zna u cemu je problem neka pomogne..hvala !
Diskusija
PES 2011 [ ERROR ]
90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.12.2010. u 01:57
Napraviš na desktopu folder imena "pes20100"
U taj folder prebaciš sve fajlove sa oba cd-a,i onda uđeš u taj folder i pokreneš instalaciju
U taj folder prebaciš sve fajlove sa oba cd-a,i onda uđeš u taj folder i pokreneš instalaciju
tako i uradim,ali fazon je sto nema instalacije u tim part1-part7 nego mi se pojave samo kao da je instalirana igra oni fajlovi settings.exe , pes2011.exe i img folder 
evo

evo
pLaYa94 je napisao/la:
tako i uradim,ali fazon je sto nema instalacije u tim part1-part7 nego mi se pojave samo kao da je instalirana igra oni fajlovi settings.exe , pes2011.exe i img folder :S
evo
evo
Sretno (ako mogne
) http://www.speedyshare.com/files/25658851/Pro_Evolution_Soccer_2011.rar
Napravi folder na destkop-u i sa obadva cd-a prebaci u taj folder i pokreni instalaciju
zasto mi ne prepozna novi patch a sve ga uredno instaliran i on mi nije automatski stavljen u igru a skinia sam ga?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.