Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 80 bodova

[PES 2011]Patch Problem

118 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.02.2011. u 18:46

Pozdrav. Ovako igram trenutno Pes 2011, do sada nisam imao problema sa patchevima na prijašnjim verzijama, ali sada nešto nije uredu.

Znači skinuo sam onaj Unreal PATCH od pes-srbije, i znači klikno install, sve se instalirao upalim pes, i budu promjenjena imena igrača i klubova, ali dresovi i logoi klubova ne.

Pokušao sam u kitserveru ono Manager pa ATACH, ali neće isto opet.

Ko pomogne bodovi, hvala, biće još ako trebadne
- mogao si vec procitat na pes-patch stranici da niti jedan nije 100% kompatabilan sa pes11 sto je novitet iz konamija, 100% mogu samo oni patchevi koji se skinu pokretanjem igre
BENiO je napisao/la:
- mogao si vec procitat na pes-patch stranici da niti jedan nije 100% kompatabilan sa pes11 sto je novitet iz konamija, 100% mogu samo oni patchevi koji se skinu pokretanjem igre
Čitao na forumu, većini radi ovaj :S

Btw. Kakav patch koji se skida pokretanjem, to su oni officijelni a ne ovi za timove i to
Lancashire je napisao/la:
Čitao na forumu, većini radi ovaj :S

Btw. Kakav patch koji se skida pokretanjem, to su oni officijelni a ne ovi za timove i to :)
- kazem ti to su jedini update-i koji mogu 100%, svaki koji nije iz patch-pes-a nece moci fino radit, vjeruj mi
BENiO je napisao/la:
- kazem ti to su jedini update-i koji mogu 100%, svaki koji nije iz patch-pes-a nece moci fino radit, vjeruj mi
Šta da skinem da mi radi. Nije meni u fazonu ono bh liga i to, samo mi trebaju normalni dresovi ovih klubova logoi, i sponzori za Master ligu
Preko koje ikone pokreces igru? Nemoj preko obicne pes11.exe ikone nego preko nove koju ti izbaci Unreal Patch,ja ga koristim,odlican po meni,taman kako treba :)
krokodil je napisao/la:
Preko koje ikone pokreces igru? Nemoj preko obicne pes11.exe ikone nego preko nove koju ti izbaci Unreal Patch,ja ga koristim,odlican po meni,taman kako treba
Preko nje, ali isto, nema veze ev' skidam ovaj Pes patch 1.6 oko 400 MB, pa videt ću radil sve kako treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.