Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Patch

109 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.04.2011. u 00:31

E ovako raja, belaj mi je u tome sto mi treba patch za PES 2011 i da mi neko objasni kako da to instaliram i da mi radi??

Skidao sam do sada pa otprilike nekih 30 patcheva, i neam blage kako da to naštimam, ako može mi neko detaljno objasnit, gdje da skinem patcheve, koje, i kako da ih instaliram nagradit cu ga.

A potrebno mi je ono standard, da izmjenim nazive klubova u orginalne, i da dodam bundesligu.

Unaprijed zahvalan.
Skines najnoviji patch sa pesedit.com, instaliras dvaput klikom na "setup" i to je sve.
reLo je napisao/la:
Skines najnoviji patch sa pesedit.com, instaliras dvaput klikom na "setup" i to je sve.
aham.. a trebal imat kakav editor i tako to..

jer dosadilo mi i igrat pomalo jer nit znam koji je koji klub osim onih licenciranih..

pa da to sebi nastimam i da uzivam, ako treba jos sta uz ovo nece bit dzaba...
hvala
janellius je napisao/la:
aham.. a trebal imat kakav editor i tako to..

jer dosadilo mi i igrat pomalo jer nit znam koji je koji klub osim onih licenciranih..

pa da to sebi nastimam i da uzivam, ako treba jos sta uz ovo nece bit dzaba...
hvala
Samo najnoviji patch skini sa pesedit.com i u njemu je sve ispravljeno, od imena, preko lopti, kopački i stadiona.
reLo je napisao/la:
Samo najnoviji patch skini sa pesedit.com i u njemu je sve ispravljeno, od imena, preko lopti, kopački i stadiona.
ev nasao sam.. ali mi daju nekih 6 linkova.... sta sad skinut svih 6 ili jedan samo..???
janellius je napisao/la:
ev nasao sam.. ali mi daju nekih 6 linkova.... sta sad skinut svih 6 ili jedan samo..
Skines svih 6 i extractujes tako da ce ti se pojaviti samo 1 folder sa setupom.
Nekada je pesedit bio najjaci patch dok su bile PSD ocjene..sad kad su default sranje zesce...

Evo pogledaj ovde instalacija je normalna a patch je jak...Gameplay poboljsan jednostavno uzivas dok igras
skines zadnji data pack i 1.03 patch zato sto sad svi patchevi su na tom officialnom patchu i onda skidas sta oces

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.