Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

PES 2011 problem

149 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.10.2010. u 18:02

ćao

imam problem oko instalacije patcha za pes 2011. skinuo normala patch i piše u upustvima da prebacim nakav fajl u "save" folder, kao i pokretanje "kitservera". eh, sve bi to bilo uredu da ja nemam ni save folder, a ni kitserver..

znači, nemam gdje ubaciti ovaj fajl od patcha, tj. nema save folder kao ni kitservers..

Ako neko pomogne dobije još boba,

bje
Rješenje
http://www.pes-patch.com/category/editing-tools

skini kitserver a save folder ti je u my documents.
Poslacu ti na PM pac,imas 3 file-a dole,to skines,zatim ih RASPAKUJES i samo pokrenes instalaciJu....Igru pokrenes u D/ProgramFiles/Konami/Pes11....

Tamo ce ti se automatski pojaviti kitserver folder. To je to...

Tako sam barem ja uradio i radilo je
besh4 je napisao/la:
http://www.pes-patch.com/category/editing-tools

skini kitserver a save folder ti je u my documents.
hvala na pomoci, uspio sam.

bešade "bobe" naštelu. nisam ovo skidao, al fala tebi što si mi otkrio da je save folder u my doc. moja malenkost to nije znala..

kako je jako, go go go džeko
imall tko mi dati linkk ili preporuciti patch kakav za pes 11........al da ima bundesliga....skino sam naka 3 patcha po 300mb fol pise bundesliga....imaa je al imena ..dresovi....nidje vezee.... AKO IMA TKO DA MI PREPORUCI ???!!!!
cntr je napisao/la:
hvala na pomoci, uspio sam.

bešade "bobe" naštelu. nisam ovo skidao, al fala tebi što si mi otkrio da je save folder u my doc. :D moja malenkost to nije znala.. :D

kako je jako, go go go džeko :D
Jeli to ima i komentator na našem
ersguterjunge je napisao/la:
imall tko mi dati linkk ili preporuciti patch kakav za pes 11........al da ima bundesliga....skino sam naka 3 patcha po 300mb fol pise bundesliga....imaa je al imena ..dresovi....nidje vezee.... AKO IMA TKO DA MI PREPORUCI ???!!!!
kolko znam nema jos patcheva za 2011
Kani se pečeva.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.