Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[torQ7u] Da se i ja javim :]

1.096 pregleda · 68 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 13:02

Pošto nisam bio u tom nekom toku kada ste napokon provalili / skontali / saznali da sam cheater, pogledah onu temu gdje je taj neki momak, mene snimao u trenutku igranja sa cheatom, iskreno nije me uopšte nešto pogodilo, jer je dosta raje znalo da imam wallhack, čitam one komentare na temi, i iskreno da vas pitam, Jel vas stid ?

Vi ako ste mislili da ste narušili tu neku moju reputaciju i samim time me oborili na koljena kao bespomoćnika, mnogo se varate !

Vi meni nešto govorite za cheat, a vi sami imate poseban folder za cheatove ;]

Mene iskreno boli ona stvar, ja sam kao administrator servera bio dobar, znao sam šta treba radit, kad, gdje i kako. Administrator nije samo neki uber mega super pro bolji od heatona igrač već čovjek koji je zreo, i zna prepoznati te kazniti onog ko krši pravila servera ;]

Realno, moj je***i wallhack koji sam koristio, je 1337 puta bolji od ESP-a na serveru, preko one kite u boji (boje duge k'o poslije kiše) ne možeš ništa raspoznat ni skontat, em mi radi njega pada i FPS. /epic

Al' et hajde, igra je, nije real-life.

Samim ovim, htjeo bih da se izvinem onima koje sam razočarao, i kojima sam pao u očima. [Znaju oni koji su to]

PS. Svaka čast momku koji me snimao i prijavio čitavoj zajednici, dajte mu Administratora !

PSS. BBCodiranje ne radi kako treba.
Haj fino,

a mene samo zanima kako meni nikad nije vuklo to da palim cheat. Ima li tu jarane sta zamiljivo da i ja probam?
Da li kao pre ti za ljubav imaš volje ?

TorQ glavni. Bio i ost'o. J**o wallhack
Nema izgovora za korištenje cheata moj Marko.

Uredu to ako ti pada fps zbog ESP-a, ali ne slažem se s tim da ne valja i da je teško raspoznati. Mislim da je to što ESP pokazuje savršeno dovoljno da se zaključi ima li neko wh ili ne.
boli te ku**c lol , kakve veze ima cheat sa tobom ?

marko (Y)
Mozda se salis ovom temom mozda i ne .
U zivotu sam 1 cheat upalio pre neke 4 godine mozda i jace bio server koliba tad usao 2-3 runde i posle toga vise nikad .

Ne znam sta da kazem sa osobe koje koriste cheat znam samo da to ne volim ali eto COVJEK izmislio turnir pa se tamo pokaze sve
Pa jel tebe stid?

Govoris da si zreo, a upalis cheat i igras sa njim na serveru.. Jos si admin, koji je tu prvenstveno da banuje takve igrace.. Drugo bi bilo da ga koristis da bi nasao druge cheatere na njemu.. A da to radis, ocito bi pronasao sam sebe Licno mislim da si ti davno pokazao svoju nezrelost kao osoba, a ovim je samo jos vishe potvrdio..
Ma ne zanimas me ni ti ni tvoj cheat.. "jos jedan u nizu" (:
Upalis cit..., dođe ti ko da si ubio covjeka |_ () |_ igra je... svako igra sa svoj nacin a na tebi je hoces li igrati sa njim ili ne
Daj mi bolan link, da skinem taj demo, da pogledam. Ne opravdavam koristenje cheat, al' brate kad pojedinci navrcu na mechevima, pa prodju nekaznjeno, sto i ti ne bi na publicu!

torQ7u=CHEATER!!! hahahaah!
Stvarno Marko jarane i ja sam u pocetku mislio da se zajebavas sa ovom temom, al posle vidim da si ozbiljno ovo mislio. Kao sto KillaOR kaze ti si na serveru da bih banovao cheatere,a ti ga upalio nema mi tu nikakve logike, ako mi ostali administratori mozemo bez WALLHACK-a skontati ko je citer a ko ne, zasto ti nisi mogao? ( a po prici sam skontao da hoces da kazes da si zreo.. ) ...
joj kralju, hvatali su i zajebanije"poznatije" igrace sa WH. aimom, ili cim vec.
da ti nije trebalo , nije al et, uostalom tvoj je obraz,
bices tema aktuelna mozda jos 7-10 dana i niko to vise nece ni spomenuti,
ja da se pitam, bano bi te sad i sa foruma bar na mjesec dana , samo zbog toga sto si bio admin a navrno si, znaci kazna treba biti jos strozija, izigro si i hed admina zbog ukazanog povjerenja

moje misljenje kao clana ovoga foruma.
J0k33R je napisao/la:
Upalis cit..., dođe ti ko da si ubio covjeka |_ () |_ igra je... svako igra sa svoj nacin a na tebi je hoces li igrati sa njim ili ne
haj ne prdi cuj svako igra na svoj nacin, pa nije to nacin da kreses pravo ostalih, ipak je bio clan administracije, a ovako banuje ostale sto koriste istu stvar kao on.. gdje je tu svrha?
mirofa je napisao/la:
Mozda se salis ovom temom mozda i ne .
U zivotu sam 1 cheat upalio pre neke 4 godine mozda i jace bio server koliba tad usao 2-3 runde i posle toga vise nikad .

Ne znam sta da kazem sa osobe koje koriste cheat znam samo da to ne volim ali eto COVJEK izmislio turnir pa se tamo pokaze sve
Sto lazes

Samo da znas, momak koji te snimao je dobio administratora, a ti da si bio "zreo" ne bi ga ni palio.
mogu li se ja druzit s tobom

ni sam čitom neznas
Puca meni ona stvar šta vi mislite o meni.

#1 Javno sam priznao da jesam koristio cheat.

#2 Igra je, VIRTUELNA !

#3 Chill' out suckers, it's just a game, fckin' no lifers.
jacky je napisao/la:
Da li kao pre ti za ljubav imaš volje ? :D

TorQ glavni. Bio i ost'o. J**o wallhack :)
Jedan od momaka sto nikad nece pasti in my oko 9-)

TorQ za parlament ! < 3 brata
cuj ovoga svega ti

pa da nisi prizno ispo bi jos veca budala na forumu,
decko sta je tebi, ti useres, momci ti seru sad svi "normala za one koji navrcu" i opet ti se javljas i odgovaras, a mi svi ispadamo no lajferi sad ovde

a uostalom sta mene boli kobaja za to sve, administratori da su hteli, dosad bi preduzeli neke mere ali vidim da i njih to puno ne zanima, prema tome, slobodno na server sa WH opet, moze ti se jebiga
Prvo, navedite mi broj profesijonalnih igraca i gaming organizacija u BiH?

- Ne postoji ni jedan. (Igraci koji zaradjuju i zive od gaminga.)

Drugo, ko je to poznat, ko je taj dio eFame scene u BiH?

- Niko, jer niko nikad nije napravio nista na svjetskoj gaming sceni, jesu neki koji nisu direktno iz BiH. O cemu vi pricate onda?

Trece, ne vidim razlog da se neko pravda oko necega sto je uradio, pogotovo kod nas u BiH. Osobno mrzim cheatere i ljude kojima je to jedini nacin da pokazu svoj download skill, jer drugog i nemaju. ALI, mi ovdje nemamo scenu, nemamo igrace, sve se svodi na ljude koji samo ZNAJU da igraju nesto bolje od ostalih, ili su na neki drugi nacin se uspjeli iskazati na sceni koje mi NEMAMO. Jedino sto imamo je ovaj gamers.ba gdje skillz kiddz prokusavaju da dofate dio te gaming scene, koje mi ponavljam NEMAMO. I cemu onda nekome nesto objasnjavati?

Marko, mislim da si uradio glupost radi samog tebe kao igraca koji valjda uziva u igri, ali iskreno ne vidim razlog da nekome nesto objasnjavas. Na kraju krajeva, kome? Ko je to danas vrijedan pomene kao igrac i da moze nekome da sudi, ti igraci koji su se mogli cijeniti po tome sto imaju skilla su davno otisli ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.