Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[torQ7u] Da se i ja javim :]

1.096 pregleda · 68 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 13:02

Pošto nisam bio u tom nekom toku kada ste napokon provalili / skontali / saznali da sam cheater, pogledah onu temu gdje je taj neki momak, mene snimao u trenutku igranja sa cheatom, iskreno nije me uopšte nešto pogodilo, jer je dosta raje znalo da imam wallhack, čitam one komentare na temi, i iskreno da vas pitam, Jel vas stid ?

Vi ako ste mislili da ste narušili tu neku moju reputaciju i samim time me oborili na koljena kao bespomoćnika, mnogo se varate !

Vi meni nešto govorite za cheat, a vi sami imate poseban folder za cheatove ;]

Mene iskreno boli ona stvar, ja sam kao administrator servera bio dobar, znao sam šta treba radit, kad, gdje i kako. Administrator nije samo neki uber mega super pro bolji od heatona igrač već čovjek koji je zreo, i zna prepoznati te kazniti onog ko krši pravila servera ;]

Realno, moj je***i wallhack koji sam koristio, je 1337 puta bolji od ESP-a na serveru, preko one kite u boji (boje duge k'o poslije kiše) ne možeš ništa raspoznat ni skontat, em mi radi njega pada i FPS. /epic

Al' et hajde, igra je, nije real-life.

Samim ovim, htjeo bih da se izvinem onima koje sam razočarao, i kojima sam pao u očima. [Znaju oni koji su to]

PS. Svaka čast momku koji me snimao i prijavio čitavoj zajednici, dajte mu Administratora !

PSS. BBCodiranje ne radi kako treba.
Diskusija lol.
Sada bi svi trebali paliti zato sto je to samo "jedna obicna igra" ?

Pa i Zyngin poker je virtuelan pa se fino prodaju cipovi za "prave" pare.

Kad vec pricamo o stvarnom i virtuelnom svijetu. U stvarnom ne znam kakav si , al' si u virutelnom ispao debil kakvog nema.
Lima je napisao/la:
haj ne prdi cuj svako igra na svoj nacin, pa nije to nacin da kreses pravo ostalih, ipak je bio clan administracije, a ovako banuje ostale sto koriste istu stvar kao on.. gdje je tu svrha?
Pa likovi pale cit na WCG-u , sto nebi i on na nekom je****m Gamers.ba Serveru?
Kazem ti igras sa citerom nesviđa ti se! odes na drugi server i pucas ha ya, a sad bi vi liku pametovali sto on ima cit i sto ga koristi boli ga ku**c Zamarate se oko gluposti
sad si pokazo kol'ki si jadnik,a vamo se neshto qrcish po forumu,ti kao neko i neshto!sad fino izbrishi acc sa g.ba,izbrishi cs i ako imash steam daj nekom!
Burek_King je napisao/la:
Svadjate se oko virtualne igre??

Ako sam dobro skontao, VI SE SVADJATE OKO IGRE?!

Nadjite si zivot jbt...! Boga vam dragog, pa nije ovo zivot, igra je.

Vama samo treba dati postene obaveze, da ne znate đe udarate, posao svaliti na grbacu, skolu poostriti, oduzeti sve konzole i komfjutore, zabraniti izlazak...

Srtrucnjaci po dunjaluku raspravljaju o temama kao sto su ekonomska kriza, globalno zagrijavanje zemlje, ratovi, a vi nasli frku dizati oko cita?!

Ponavljam, NADJITE SI ZIVOT! Vi onlajn pottiji nasli suditi Marku?! Vi se zajebavate ili? Treba da se nasmijem ili?

Ima tu raje koju cijenim, postujem, ali ostali?! WTF? Sta ste doprinjeli nekoj "bh gejming sceni"? Jos uvijek, bez obzira jel ili nije upalio cit, Marko vas moze poslati po cigare... Jos uvijek!

Stoga, STFU i (ponavljam) NADJITE SI ZIVOT!
I ti da imaš život ne bi odgovarao na ovako retardiranu temu poput ove ... Nisi ništa bolji od 30 i kusur ljudi koji su odgovorili na ovo.

Tema : ...
Ne mogu da vjerujem sta gledam na ovoj temi.. Odobravate lika koji javno prizna da je palio cheat, a pri tome nije pokazao ni trunku kajanja.. I onda kad vi igrate, a neko vas bije kroz zidove lafo psujete cheaterima.. Psujte sami sebi jer odobravate ovako ponasanje, i prve ce mladje generacije upaliti opet cheat, jer vide da ljudi koji bi im trebali biti kao "uzori" u gamingu odobravaju koristenje cheatova.. Ocito ovdje svi pale o.O

Svaka vam cast..
KillaOR je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem sta gledam na ovoj temi.. Odobravate lika koji javno prizna da je palio cheat, a pri tome nije pokazao ni trunku kajanja.. I onda kad vi igrate, a neko vas bije kroz zidove lafo psujete cheaterima.. Psujte sami sebi jer odobravate ovako ponasanje, i prve ce mladje generacije upaliti opet cheat, jer vide da ljudi koji bi im trebali biti kao "uzori" u gamingu odobravaju koristenje cheatova.. Ocito ovdje svi pale o.O

Svaka vam cast..
A to malo u paksu se uvlaci, nista strasno
NIKOLAAAa je napisao/la:
A to malo u paksu se uvlaci, nista strasno
Nemam se ja kome uvlaciti u paksu, jer ne igram ovu igru toliko cesto, a otvoreno sam rekao svakom clanu administracije ono sto mislim o njemu, zbog toga fasovao i banove i opomene.. Meni to nista ne znaci u zivotu.. Da zelim admina na g.ba publicu, vjerovatno bi ga imao.. To sto si i ti vjerovatno palio cheat pa igrao, nije moj problem
Jarane ti nas pitaš jel nas stid ? Tebe treba da bude, ne nas
KillaOR je napisao/la:
Nemam se ja kome uvlaciti u paksu, jer ne igram ovu igru toliko cesto, a otvoreno sam rekao svakom clanu administracije ono sto mislim o njemu, zbog toga fasovao i banove i opomene.. Meni to nista ne znaci u zivotu.. Da zelim admina na g.ba publicu, vjerovatno bi ga imao.. To sto si i ti vjerovatno palio cheat pa igrao, nije moj problem
Ma brate pogresno si shvatio, nisam tebi rekao da se uvlacis... Nego ovi hitoni sto ga podrzavaju.
Nisi trebao paliti cheat na serveru na kojem si admin, kvariš užitak sve i jednom igraču iz protivničke ekipe svojom igrom, a niko ne može po tom pitanju ništa da ti uradi.
Da si ti otišao i upalio cheat na nekom lijevom pub serveru ja ti nebi ništa rekao, jer je to svako uradio barem jednom u životu, ovi što kažu da nisu nikad lažu.
Ipak cijenim što si sve otvoreno rekao i priznao, ima ljudi koji to neće uraditi ma koliko bili očiti.
Sve vas vidi svemirska policija!
Svi vi koji ga podrzavate ste maximalni bolidi.

Marko ti nema potrebe da pricas sta i kakav admin treba da bude , moras da budes malouman da kao admin na jednom serveru koristis WH i da govoris kako si ti dobar i da si obavljao duznost admina kako treba.
Priznao si, to je dobro. Ako mislis da si radio posao kako treba, nisi. Imas amx, cheatas? -_-
Ako si ti toliko pozitivan i boli te qrac za tim, sto si cheatao, odi /Particija/Steam/.../delete.exe.
I nemoj vise nikada paliti cs, ja igram cs dugo nikada to sranje nisam upalio, zasto bih ? da lazem sam sebe?
Ne znam jadno je ovo meni sve, to tvoje odnosenje i ponasanje prema tome. Uglavnom delete cs i igraj sta drugo.

ha ya dobro je rekao si da si to radio, ali imati amx, i biti cheater to ne kontam ni kako ? :S koliko ti imas god ?

poz, u zdravlje !
ahahahahhahahahahha kako ste vi napaceni
dobro , provalili smo lika, ima cheat,
hajmo babo branit bosnu ?
kak'a je ovo halabuka :\
Jel nas stid?

Jes jes(da ne kažem jeste) stid nas je!
Što smo imali administratora čitera.

"Administrator nije samo neki uber mega super pro bolji od heatona igrač već čovjek koji je zreo, i zna prepoznati te kazniti onog ko krši pravila servera ;]"

-Akcenat na "zreo","kazniti","krši" imal' tebe ovdje đe

"Vi meni nešto govorite za cheat, a vi sami imate poseban folder za cheatove ;]"

-Kakav samo pokušaj "očajnički"!!!

"Vi ako ste mislili da ste narušili tu neku moju reputaciju i samim time me oborili na koljena kao bespomoćnika, mnogo se varate !"

-

Ovo uopće ne može biti nikakva diskusija/rasprava.Nema se šta drugo reći osim "sramota"!

I kakva je budućnost g.ba servera
ODG:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.