Gledao sam onaj cjenovnik i ono nije normalno prvo jel istina da cemo imati 2mb/s za 22 KM i kada to izlazi sve ?
Diskusija
Telemach
107 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.09.2010. u 15:34
Postavio sam ja temu u vezi toga .....
To nastupa od 1 oktobra .2mb ti je 22km a 4 je 35 mb .Ima jos mnogo paketa al te znam napamet .
Imas akciju od 1.10.2010 do 1.12.2010 znaci onaj prvi paket umjesto 2 mb ide 4 a ovaj 2 umjesto 4 ide 6mb
.Jos uz to mozes sebi prikljucit discovery HD channel
To nastupa od 1 oktobra .2mb ti je 22km a 4 je 35 mb .Ima jos mnogo paketa al te znam napamet .
Imas akciju od 1.10.2010 do 1.12.2010 znaci onaj prvi paket umjesto 2 mb ide 4 a ovaj 2 umjesto 4 ide 6mb

.Jos uz to mozes sebi prikljucit discovery HD channel
Koliko sam se informisao ja, 4mb // 22KM - FLAT, znaci najmanji paket je bolji od bilo kojeg HSovog, do duse sad se ne mogu pozaliti na HS jer su mi uveli nacin novog konektovanja, DHCP. Ping, od prije 50-60 sada 25 (Y) .. ali ipak ponuda TELEMACH.a je stvarno extra !!! Volio bi kad bi sto prije pokrivali i Buca Potok, pa da se prikljucim
Usput, kako mi drug iz skole rece, TELEMACH je vec u funkciji, i njihove usluge koriste GlobalNET i ELOB korisnici ... tako da treba cekati da pokrivaju i druga naselja/mjesta pa cemo vidjeti ; nadam se sto prije
Usput, kako mi drug iz skole rece, TELEMACH je vec u funkciji, i njihove usluge koriste GlobalNET i ELOB korisnici ... tako da treba cekati da pokrivaju i druga naselja/mjesta pa cemo vidjeti ; nadam se sto prije

ja imam 4MB za 30km, ht mostar, daleko najjaci net 10gb downloada, skida oko 500kb/s ma ne moze bit bolji 
konekcija nikad ne puca itd itd...

konekcija nikad ne puca itd itd...

FritzzYYYY je napisao/la:
Koliko sam se informisao ja, 4mb // 22KM - FLAT, znaci najmanji paket je bolji od bilo kojeg HSovog, do duse sad se ne mogu pozaliti na HS jer su mi uveli nacin novog konektovanja, DHCP. Ping, od prije 50-60 sada 25 (Y) .. ali ipak ponuda TELEMACH.a je stvarno extra !!! Volio bi kad bi sto prije pokrivali i Buca Potok, pa da se prikljucim

btw,
Uglavnom, stavili su akciju za nove korisnike koji nekoriste usluge cableneta, globiše i eloba za 22 KM dobiju M paket(4MB/s-flat).
LOL xDSL ima bolju ponudu, tako da ću sačekati par mjeseci dok se to neuhoda
, dok se vidi kakva je konekcija i sl.Nadam se da će biti onako kako se priča
Kako cu se i ja prijaviti na to ?
i jel mi moze ovaj motorolin modem itd ..
i jel mi moze ovaj motorolin modem itd ..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.