Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mystery™ Online STEAM League Season 3

2.103 pregleda · 67 odgovora · otvorena 17.09.2010. u 23:26

Mystery™ Online STEAM League Season 3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mystery Online STEAM League Season 3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

@ Organizovali smo ovu ligu, sa namjerom da svake Sezone organizujemo po jednu steam ligu, nadam se da ce biti uspjesne!

@ Dakle ovo je nasa 3.ca sezona, prosle 2 Steam sezone su bile veoma uspjesne pa je vrijedno istac i pobjednike iz prosle 2 Sezone : sickSHOT[Winter League 2009]

@ Za STEAM League planiramo malo vece takmicenje,pa smo odlucili da se igra u 8 grupe po 4 ekipe.

@ Ako niste sigurni da li cete 100% igrati, nemojte se prijavljivati i uzimati nekome mesto za dzabe!

@ Nasa prosla Winter League Season 2 je uspjesno zavrsena i sada je vrijeme na 3.cu sezonu jedne od najvecih Steam Liga na Balkanu !

Bit ce kao i prosli put, najjace ekipe sa Balkana, broj otvorenih mjesta je 64 tako da mogu se svi prijavit.[/b]

Sve infromacije oko lige se nalaze :

www.mys.ba/cup

Prijave idu na nas forum :

www.mys.ba/forum

[email uklonjen] [Officialni MSN]

Organizacija : www.MYS.ba Management + Friends.

Servere je obezbjedio KGB!
Dakle liga ce se igrat na 4 visiko podesena KGB Servera.

Sponsored by
KGB - www.kgb-hosting.com
NaProdaju - www.naprodaju.com
Easy - www.easy.ba
InasHost - www.inashost.biz
AdiSwtich - www.adiswitch.rs

Thanks to
MDesign - www.mdesign.com.ba
HQMovies - www.hq-movies.org

Mystery League INTRO by hq-movies.org :

[youtube]fY8GoeIArHs[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=fY8GoeIArHs

[B]Nagrade su u vrijednosti oko 200 KM [ 100 Eura ] !
3 Internacionalne domene + 6 Hosting paketa [ Na 1 god.] [/B]

Vas MYSTERY Professional Leagues.
[b]@ Organizovali smo ovu ligu, sa namjerom da svake Sezone organizujemo po jednu steam ligu, nadam se da ce biti uspjesne

Hahahaha šta si imao iz pismene zadaće? :S
StrikerHAVEN je napisao/la:
Kada nam dodju nagrade od sezone broj 2 onda cemo prijaviti ekipu sa sezonu broj 3 XD
haha OWNED !

Ovo ce bit' ono kvalifikacije pa 32 ekipe u 8 grupa ?
xpallyy je napisao/la:
Moze ime ove pjesme sto je kad' je edwardow ace ? :O
Ana Johnsson - We are
Te0o0 je napisao/la:
ako cemo tako ja cekam nagrade od sezone 1
Bojim se da prvu ligu niste osvojili, tako da nemate sta cekat

@ SNACK24 Upravo tako kako si napisao, ako ti ne odgovara da odma maknemo prijavu u kantu ?

@ Fragnatic Ne, ne tersam uopste, nego nevolim negativne i glupe komentare koji nemaju veze sa vezom, sa onim komentarom ne postize nista
ESSENSIAL tu samo cu sutra edit STEAM ID
MESAJ MALA / clan ce bitti negdje u polufinalu.

Znam likove iz SRB su , to im nisu real nickovi.
Neka liga samo igrajte (:

Sve najbolje zelim svima koji ce ucestovati, ja iskreno nemam vremena za te lige, al et pratit cu ovde na g.ba rezultate itd itd =)
xpallyy je napisao/la:
Moze ime ove pjesme sto je kad' je edwardow ace ? :O
Pitaj miireta za to, ja sam samo uradio intro u AfterFX.
53m1r je napisao/la:
Bojim se da prvu ligu niste osvojili, tako da nemate sta cekat

@ SNACK24 Upravo tako kako si napisao, ako ti ne odgovara da odma maknemo prijavu u kantu ?

@ Fragnatic Ne, ne tersam uopste, nego nevolim negativne i glupe komentare koji nemaju veze sa vezom, sa onim komentarom ne postize nista
Pise se ne odgovara
Al odgovara nama,ne moras odma tersat

Post dobio aplauz od Fragnatic
Bojim se da prvu ligu niste osvojili, tako da nemate sta cekat :r

@ SNACK24 Upravo tako kako si napisao, ako ti ne odgovara da odma maknemo prijavu u kantu ? 8)

@ Fragnatic Ne, ne tersam uopste, nego nevolim negativne i glupe komentare koji nemaju veze sa vezom, sa onim komentarom ne postize nista ;)
53m1r je napisao/la:
Bojim se da prvu ligu niste osvojili, tako da nemate sta cekat :r

@ SNACK24 Upravo tako kako si napisao, ako ti ne odgovara da odma maknemo prijavu u kantu ? 8)

@ Fragnatic Ne, ne tersam uopste, nego nevolim negativne i glupe komentare koji nemaju veze sa vezom, sa onim komentarom ne postize nista ;)
bili smo trece mjesto i trebali smo dobiti nekakve nagrade nikad nije nista od toga bilo :=)
Što se tiče introa vidim da ste obrisali komentar sa u2ba ( ne znam zašto), pa ću evo napisati ovdje.
Intro je što se tiče edita extra, fin je sync i to, ali kad se gleda sve cjelokupno čisto je sranje.
Ne možeš ti uzeti 2 najpoznatija ace-a svih vremena i staviti u intro lige, haj razumijem da si uzeo neke unknown fragove, ili fragove sa prošlih mystery liga, ali ovo...
- GL sa ligom .

BTW . Intro je odličan , nemam riječi .
torQ7u je napisao/la:
Intro GRMI !
Svaka čast onom ko ga odradi !

Što se tiče same lige, nek je svima sa srećom !
00:00 - 00:15 Intro by Bionic, synced by miire.
00:16 - 00:46 Fragpart by miire.

Bionic je predstavljao sponzore, dok sam ja syncovao njegov intro tj. stavio neku pjesmu, onda stavio fragove koje sam takodjer sync

Na kraju je predobro sve ispalo =).
AJMO LJUBIĆ !!!
Intro je prejak. ( <3 bionic )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.