Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Par pitanja oko 2v2 lige

110 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.10.2010. u 19:34

Poz, interesuje me kako napraviti 2v2 ligu? Imam dobar sistem takmicenja i sve imam super...smao me interesuje koje se mape igraju na 2v2 ligi, c4 i round time...cuo sam neki kazu de_dust2x2 i de_dust2_b samo te mape, dok drugi kazu da se igraju sve velike mape ko za 5v5 samo je c4 timer 50 sec i roundtime 2..eh toliko..hvala u napred :) btw. lan liga
da se igraju velike mape npr de_dust2 ; de_nuke ; de_inferno to je stvarno previse jer je tesko sajteve pokrivati jer bi po jedan isli na svaki sajt .

de_dust2x2 samo ta mapa u opci i ta de_dust2_b
Forum za pracenje parova, kola i to.
Sponzori, serveri, osigurane nagrade.
Dobra organizacija, sudije, nemoj neke retarde.
To bi to trebalo biti.
niko mi nije odgovorio...interesuje me mape i c4 i round timer....nista vise
Xequtor je napisao/la:
niko mi nije odgovorio...interesuje me mape i c4 i round timer....nista vise
ae ba glupost pitas hoces nesto da organizujes a nemas nista ni nagrade,sudije,pravila,gdje,kad,uplata? hvala cao!
velike mape.....c4 timer 30-35 sec i rund time 2

inf dd2 nuke cbble train tuscan....samo ove
C4 timer staviš normalan kao i svugdje a round time isto 1.45.

Da bi mogao organizovat ligu dobru moraš imat jake sponzore da nebi bilo sad hoće sad neće.

Moraš imati dobre servere da bi se liga mogla normalno održati.

Liga mora imati forum gdje bi se ekipe prijavile itd.

Moraš imati dobre nagrade.

I glavno ti je sudije. Bar 2 sudija po meču. Da razlikuju citera od skillera.

Ugledaj se na MYSTERY Ligu.
jos mi niko nije odgovorio koje se mape igraju? male/velike? samo 1 baza ili cela mapa?
za edminha i ostale mentole momak je napisao lan turnir nemoj pametan previse bit
Xequtor je napisao/la:
jos mi niko nije odgovorio koje se mape igraju? male/velike? samo 1 baza ili cela mapa?
Ama covjece, na turnirima 2v2, 1v1 se igraju manje mape ... neces se ganjati po dust2, infernu ... znaci de_dust2x2 i td ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.