Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of duty 2 MP

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.09.2010. u 12:10

pozz instaliro sam cod 2 i patcheve 1.2 1.3 i xfire igram na windows 7 al kad udem u cod otvori server i krenem igrat al zastopa

konfiguracija kompa:

AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 2.7

RAM:4 GB

I GRAFICKA:1 GB

INTERNET: ADSL BIH NET MOJA TV

mozel mi ko rec do cega je
Ja kazem fino da ta sr*** od windowsa novih nisu nista XP je zakon fino instalirate sebi i necete morati svaki dan dizati teme neradi ovo neradi ono to nemozes popraviti sr*** od windowsa i to je dzaba im sminka kad su shit
Igra je previse stara, i tesko se natjera na W7 da radi. Takodjer igra zastopa kada je u pitanju i procesor sa vise jezgri, ne svaki put, ali svaku mozda 3 mapu u prosjeku. Tako ti je kako ti je XP stavi i sutaj.
prEy_ je napisao/la:
Igra je previse stara, i tesko se natjera na W7 da radi. Takodjer igra zastopa kada je u pitanju i procesor sa vise jezgri, ne svaki put, ali svaku mozda 3 mapu u prosjeku. Tako ti je kako ti je :) XP stavi i sutaj.
imali takvih problema na W7 sa novijim igrama (cod 4, 5, 6..), ili i za te je bolji XP ?
Hara je napisao/la:
imali takvih problema na W7 sa novijim igrama (cod 4, 5, 6..), ili i za te je bolji XP ?
Ja CoD4 sutam na XP, nisam probao na W7, moji haveri igraju na sedmici, nema problema koliko ja znam. Samo dvica, jer je pravo stara.
prEy_ je napisao/la:
Ja CoD4 sutam na XP, nisam probao na W7, moji haveri igraju na sedmici, nema problema koliko ja znam. Samo dvica, jer je pravo stara.
thx:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.