Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS-HKB ... novo nesto

250 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.09.2010. u 13:45

e ovako danas probam da se konektujem na HS, kad ono nece... i sta cu sad ha hu... kad ono moze na internet... kontam WTF kad se ono sjetim da sad uvode ono konektovanje cim je upaljen ;) a onda se sjetim da sam zadnji put kad sam bio konektovan bio na tudjem acc od hs-a
i sad pitanje : kako da promjenim user i pw preko kojeg se konektuje na HS ako mi je auto-konekt il kako se vec zove (OS je WINDOWS 7)
timmysa je napisao/la:
hajde ba tolko pregleda niko da pomogne :S
KAd sam se auto-konektuje.Konektuje se Preko tvog ID-a i PW-a.meni je stari zvao prije HS i tako su mu rekli!
KeMoo je napisao/la:
KAd sam se auto-konektuje.Konektuje se Preko tvog ID-a i PW-a.meni je stari zvao prije HS i tako su mu rekli!
znaci ne moze se promijeniti ???
timmysa je napisao/la:
znaci ne moze se promijeniti ???
NE mora.Koristi net 20 min skini nesto i pogledaj na racunu jel ti se pomjenilo ista!
FuNnY_pr0 je napisao/la:
033-710-415 / 033-710-416

Podrska korisnicima ;)
hay nazovi i reci ja koristim tudji acc ;)
tunnings je napisao/la:
hay nazovi i reci ja koristim tudji acc
Tesko reci da si koristio acc od rodjaka, tetke, nane, dede...

Koristite malo mozak.
StealtH je napisao/la:
Tesko reci da si koristio acc od rodjaka, tetke, nane, dede...

Koristite malo mozak.
mislis da su oni toliko glupi da neprovjere ja sam popusio foru tako nazvali me jeli ovo vas acc reko jeste ja od liika gariim akk slijedece jutro dolaze dvas liika na vrata vidim caddy hs kablovska i priznmao sreca bio dobar covjek kaze nemoj to vise raditi strogo je kaznjivo da smo prijavalili polici ji popusio bi foriu :D
Ajde ba kakav HS reci od druga mi konekcija dao mi da koristim i to je to kaki oni, ja evo vec 2 3 godine koristim tudje konekcije niko mi A nikad nije rekao
blazze je napisao/la:
Ajde ba kakav HS reci od druga mi konekcija dao mi da koristim i to je to kaki oni, ja evo vec 2 3 godine koristim tudje konekcije niko mi A nikad nije rekao :)
a znas li kako da user i pw promjenim na auto-connect
timmysa je napisao/la:
a znas li kako da user i pw promjenim na auto-connect
Nemozes to nikako. . . Meni to jos nisu napravili i kad budu reci cu im da mi ne prave
blazze je napisao/la:
Nemozes to nikako. . . Meni to jos nisu napravili i kad budu reci cu im da mi ne prave :)
ma brate nisam ni ja trazio juce samo doslo nezz mogul ih nazvat da mi "otkinu" (LOL) to :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.