Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook i konekcija ?

134 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.09.2010. u 20:24

Bajram Šerif Mubarek Olsun draga braco i sestre

Temu nisam znao gdje da stavim posto imam dva problema , pa sam stavio u Coffe shop , nadam se da nisam pogrijesio , da predjem na stvar ..

Prvo , kod facebooka , kad dodam nekog za prijatelja , pise mi :
" Dali znate ovog korisnika lično? Da bi zaustavili zloupotrebu Facebooka,ovaj zahtjev ne može biti poslan.Da saznate više,posjetite Centar za pomoć." .

Kako sad da ja njega dodam kao prijatelja , jel do mene ili do njegove privatnosti , vec on ima dodanih prijatelja ...

Drugo, imam adsl modem i pored njega jos wirelles simens modem , preko kojeg se ja mobom nakacim na svoj adsl i tako , al kako bih ja mogao da na pc-u svom pratim ko mi se nakacio , sta skida i koje stranice posjecuje , imam lozinku i dao sam je nekoj raji , pa zelim da pratim sta rade na mom netu , ako ima neki program da mi preporucite , bio bih vam zahvalan ..

Toliko od mene
Hvala

Ovo sam morao naznaciti , pogledajte naseg G.Moda kako je veoma posten , moramo se ugledati na njega :

http://www.gamers.ba/forum/10/120813/3/bajram-erif-mubarek-olsun-/#tema-post-1330766
http://www.gamers.ba/forum/10/120813/3/bajram-erif-mubarek-olsun-/#tema-post-1330766

sto bi dao aplauz skemeru .. ? :)
To se i meni dogodilo, ja se odjavio sa FB i nakon 5-10 minuta ponovno prijavio, sve je bilo ok.
LaquE je napisao/la:
To se i meni dogodilo, ja se odjavio sa FB i nakon 5-10 minuta ponovno prijavio, sve je bilo ok.
Ne pomaze
AdoS je napisao/la:
Ne pomaze :r
Ne voli te facebook , zato sto si skamer , mrzi takve ljude , inace facebook moj dobar prijatelj :(
Ryaan je napisao/la:
Ne voli te facebook , zato sto si skamer , mrzi takve ljude , inace facebook moj dobar prijatelj
Kako ti mozes reci da sam skamer

Od tebe nisam ni kupio ni posudio , niti sam ti sta prodao , sta onda pricas ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.