Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

Zona internet

201 pregled · 14 odgovora · otvorena 08.09.2010. u 15:50

Znači prekoračio sam limit i treba mi acc za zona.ba internet.
Nebi ništa skidao a koristio bih samo 2 dana dok se ne rr limit.
Ako dobijem acc nakon dva dana dam još min 64 bobe.
pa da i drugom prekoracis ili promjenis pass ?? namazani

EDIT kada nistra nebi skidao sto nebi sa svog kada neces nis skidati?
Demonchek je napisao/la:

Rekao sam da neću ništa skidati,tko ne vjeruje nek se ne javlja.
Ne znam zašto bi mjenao pw kad imam 30 GB svoj acc i sutra bi se trebao rr.
EDIT:Šuti pls kad ne znaš.Kad prekoračiš zonu brzina ti se smanji na 64 x 64 znači ne može očitati video ni ništa.
Demonchek je napisao/la:

CUJ DA PROMJENI PASS NA INTERNET ACCOUNTU, BRAVO, BRAVO. SIGURNO SE NE MOZE ZALITI HELPDESKU ILI PODNIJETI KRIVICNU PRIJAVU?
ne kontam taj vas provajder 10-tog vam se rr limit?
Lima je napisao/la:
ama Lima i meni ovo smrdi :D
Lima je napisao/la:
Internet je jedan od najglupljih.Limit se restartira onog dana kad si ga priključio.Ja sam ga priključio 11. ali da novac legne na datum uplaćiva se 9. pa oni obično rr 10.
MaxYz je napisao/la:
Internet je jedan od najglupljih.Limit se restartira onog dana kad si ga priključio.Ja sam ga priključio 11. ali da novac legne na datum uplaćiva se 9. pa oni obično rr 10.
Nemoze koristi tudji acc ja mislim , ja sam imao zonu i pokusavao sam od jarana da korisitm nisam uspio zato jer svaki AP (acces point) ima svoju mac adresu i nemozes udji na tudji acc :/
areef je napisao/la:
Nemoze koristi tudji acc ja mislim , ja sam imao zonu i pokusavao sam od jarana da korisitm nisam uspio zato jer svaki AP (acces point) ima svoju mac adresu i nemozes udji na tudji acc :/
Imam zonu ja kod sebe, nemoze se koristit tudzu account jer trebas imati njegovu mac adresu antene i biti na istim akces pojntu kao on i tek onda ti treba njegov user name i pw ,,, evo vam moji podati

user name muhamed-h pw muha1234
ne možeš koristiti radi mac adrese...ja čak ni svoj nalog ne mogu provjeriti s nekog drugog kompa ili konekcije lol
Ne možeš koristiti drugi acc, zbog one MAC adrese.
Kad bi ti dao acc, ne bih se mogao logovati
xE0N je napisao/la:
Imam zonu ja kod sebe, nemoze se koristit tudzu account jer trebas imati njegovu mac adresu antene i biti na istim akces pojntu kao on i tek onda ti treba njegov user name i pw ,,, evo vam moji podati

user name muhamed-h pw muha1234
Šminka je to i ako ti neko zna user i pw ne može ga koristit
Lima je napisao/la:
Sta je tu cudno ?

- Ja koristim Logosoft XDSL i kad si napravio ugovor sa njima tad si se restartuje limit. Meni se svakog 18 - tog limit restartuje, jer sam tad ugovor sa njima potpisao

Kako god, meni je flat
miire je napisao/la:
Sta je tu cudno ?

- Ja koristim Logosoft XDSL i kad si napravio ugovor sa njima tad si se restartuje limit. Meni se svakog 18 - tog limit restartuje, jer sam tad ugovor sa njima potpisao

Kako god, meni je flat
Šta bi ja dao za takav internet.
Hvala na odgovorima poništavam pitanje jbg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.