Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba Serveri !

783 pregleda · 37 odgovora · otvorena 07.09.2010. u 08:28

Dobro jutro, evo kao sto znate sad sam i ja dobio status head administratora kako na public tako i na cw serveru i uvescu par promena al naravno, treba mi i vasa pomoc !

Ovako sto se tice publica!

Koga vidite da koristi tudjeg admina uhvatite screenshot i javite mi se putem privatne poruke ili msna ([email uklonjen]) sa slikom. Ja cu skidati admine vi nemate cega da se bojite, koga ste prijavili kod mene ostajete 100% anonimni pa makar ta osoba bila Bog sa nebesa.

Dodavacu i nove administratore, nece biti konkurs nego ko misli da je dorastao da bude administrator nek mi se javi iskljucivo na MSN da popricamo i da vidim koliko je ozbiljan i tako te formalnosti.

Skidacu admine koji ne budu bili aktivni/ozbiljni tipa dodje i drogira server, dodaje nekome pare, helte, reviva ili daje svoj setinfo drugoj osobi

CW!

Za CW Server je uglavnom zaduzen edinowskii terrowent kako god hocete, sa dodavanjem admina/banovanjem nemam nista, to se njemu obracajte, ja sam tu da restartujem server preko gpanela ako padne etc.

Viva Gamers.ba!
Cisto prijedloga radi, dignite G.ba KZ server
Kz dignite . Voli vas anaiis :] <3 vleX brat
Čestitke. Napreduju serveri.

Prijavio sam se za admina samo što se vLex ne javlja.
Ništa dok vlex ne uzme stvar u svoje ruke
respect.
Jarane dzaba se tebi javljat na msn javljao sam se 1337 puta nikad nisi tu
ediNho je napisao/la:
Čestitke. Napreduju serveri.

Prijavio sam se za admina samo što se vLex ne javlja.
ŠKORPIJA FTW ;] <3 Mb-gaming
Ja igrao neki dan par sati, buyaka davao carpelu 16k paraa i ovaj me skino dva puta sa awp.

Al zato sam ja njega svaku sljedecu rundu. njaanjaaa
AlienzZ je napisao/la:
Ja igrao neki dan par sati, buyaka davao carpelu 16k paraa i ovaj me skino dva puta sa awp.

Al zato sam ja njega svaku sljedecu rundu. njaanjaaa
E vise nece
Hvala bogu ! Napokon čovjek dostojan da vodi bilo kakav server, a pogotovo gamers.ba ! Tako treba, više mi je dosta bilo onih tema, "ramazanski ban" "ban zbog scrolla" "ban jer sam pito za rn" i sličnih tema.. Sad će to vLex sve po kratkom postupku ;)
elitewow je napisao/la:
Hvala bogu ! Napokon čovjek dostojan da vodi bilo kakav server, a pogotovo gamers.ba ! Tako treba, više mi je dosta bilo onih tema, "ramazanski ban" "ban zbog scrolla" "ban jer sam pito za rn" i sličnih tema.. Sad će to vLex sve po kratkom postupku
Samo lagano i da mi se ovi sto su nesto "pokusali" ne mesaju u posao i sve ce biti ok
GL vLex u statusu head admina i nadam se da će ovi serveri sad postat malo ozbiljnija stvar.Bilo bi dobro da dignete još koji server tj. ako vam KGB dadne,KZ ili DM tako nešta.. Pozz!
Napokon !

~ Ma KZ ne bi bilo lose, ali sjecam se dok je Surf bio, uvijek je bilo raje, nisi mogao da udjes tako da mislim da bi bilo dobro da se opet on digne ako bi bilo kakve sanse za novi server
KAMANNNN !

Sad možda i naletim koji put na server ( :
Ja sam malaaaa pilula i ti moraš da me probaaaaaš

Tako je vlado Nema zajebancija :$
vLexinho je napisao/la:
E vise nece
juce igra 32/32

mjenjaju se nickovi u srbin, dakle 1/2 igraca promjenio im admin nick

onda 16k dadnu svima

awp-ove davaju

smaraju tsay

mislim ono, nedaj boze, treba ukinut tsay na serveru, najbolje bi bilo, jer nemos nekim idolima objasnit neke stvari, jer on kad pise sa tsay on je ADMIN i sad je kao nesto -.-'

GL
53m1r je napisao/la:
juce igra 32/32

mjenjaju se nickovi u srbin, dakle 1/2 igraca promjenio im admin nick

onda 16k dadnu svima

awp-ove davaju

smaraju tsay

mislim ono, nedaj boze, treba ukinut tsay na serveru, najbolje bi bilo, jer nemos nekim idolima objasnit neke stvari, jer on kad pise sa tsay on je ADMIN i sad je kao nesto -.-'

GL
Daj nickove od tih pametnih admina da ih ukinem :/
vLexinho je napisao/la:
Daj nickove od tih pametnih admina da ih ukinem :/
A i ti nemoj na riječ vjerovati, mislim, ne kažem ja sad da laže... al' bar da ima neki dokaz, SS il šta već.
Ev' imam ja jedna prijedlog Vlado ako moze.

Zasto ne obnovite administraciju i dadnete admina onome ko ima steam, pa dodajete na STEAM ID access, i bice gotova prica sa koristenjem tudjih administratora.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.