Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Your CS 1.6 best player

329 pregleda · 24 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 18:03

Zdravo, new disscusion by me.

Svako od vas 'kanteraša ima svog cs idola'. Mnogi od vas gledaju demo-e SK-a fnatic-a, Na`Vi, mYm i šta ti ja znam koje još. Mnogima naprimjer idol SpawN koji igra za SK Gaming pa i meni. Nekima je to GeT_RiGhT, nekima f0rest, nekima pita... Mnogi se sada "furaju" i žele biti kao oni. To podrazumjeva kopiranje stila igre tih igrača čiji su fanovi nekolicina vas.

Dakle, sve što trebate uraditi je sljedeće:

Vaš najdraži Cs player ?
Za koji tim nastupa ?
Nastupa li za reprezentaciju svoje zemlje ?
Ukratko opisati njegovu biografiju (ako je znate).
Zbog čega volite njegove igre ?
Da li bi jednog dana voljeli biti kao on ?

Na osnovu ovog možete napisati kvalitetan post. Možete po ovome pisati, a i nemorate. Ovo sam napisao zbog nekih likova koji nemaju ideje kako da počnu i šta da pišu. Nadam se da sam pogodio sa temom i očekujem veliki odaziv CS igrača kojih je vjerujem jako puno na Gamersu.

HF
Nenad aka MorgaN. Možda i najbolji aimer u ovom trenutku na svijetu, prejak je!
KORN-igra za norvesku-pistol master-prejako kretanje i osecaj za igru- dal bi volio biti ko on?naravno da ne, nisam lud da blejim 16h na dan za PC

markelow-awp kralj-igra za ukrajinu i solo-neznam dal igra za reprezentaciju al znam da igra za "WeMadeFox"
Pita tata
meni je idol moja baka , j**o ti awp da vidis kako ona kutljacom headove zadaje ^^

zezam se

idol mi je mozda pita , vjerovatno zato , sto se momak probio , znaci iz ove drzave on je otso u jedan od najjacih klanova na svijetu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.