Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[mirofa]Procitati temu obavezno !

872 pregleda · 52 odgovora · otvorena 15.08.2010. u 14:10

Znam da pola vas nece procitati temu do kraja , kao sto se pola vas nece potrudit da napise fin post ..... Ali eto potrudite se ,fine prijedloge nagradicu aplauzom !

Stvarno smorise ove socijalne teme .
Realno ovo vise nije gamers tacnije uvijek je bilo "bogatih" tema koje nemaju veze sa gamersom !

Predlozite u buducnosti kakve teme bi mogli dizati vezane za gamers a ne smak svijeta ,alkoholizam i droge , ljubavne stvari,pjesme i ne znam ja sta sve necu procitati ovdje !

Da li da se organizuju neka takmicenja vezana za gaming bilo koja igrica u pitanju ili nesto .

Sve mi se cini da coffe shop treba ukinuti i dodati jos koji podforum vezan za gamers i da se stane na kraju ovim temama sto presmjesno izgledaju na indexu !

-Vi pisite kakve teme hocete za gamers vezane za gaming ili uopste ove podofrume sto imamo a mozda neko procita pa dodje na neku ideju kao i ja sam .
Htio bih da procitam nesto sto nisam jos procitao na gamersu (diskusiju , takmicenje ) ....

Molim da dadnete fine prijedloge i nemojte puno sra*i !

= Bice opomena ako budete spamali!
Bilo bi zanimljivo napravatiti takmicenje u odabiru npr najbolje cfg za racunare igrice itd ... Lijepo bi izgledalo u svakom slucaju da gamers.ba bude stranica o gamingu a ne o drogama alkoholizmu pedofiliji...Takoder nebi bila losa po meni tema u natjecanju snimanja najboljeg fraga i slicno. :D
j0ker je napisao/la:
Pa je**a vas ta gramatika vise. Pa nije ovo skola, da mi ovdje ucimo nekoga gramatici. Ako ti pricas o necemu cemu je mjesto na gejmersu jeli bitno sto je netko napiso "nemoze" ili "ne moze". To je najmanji problem.
1. Sta si jeo? napisao si jeli, umjesto "je li"... jedna greska ti upropasti cijeli smisao.
2. Ako je tebi normalno da neko napise "zeli mo" (zelimo), onda fkt nemam rijeci
Vidis to je veliki problem, jer JA ne zelim biti glup.
Malo je offtopic, ali evo prijedloga (da skratim):

Otvoriti podforum "Football Manager".

:d
TRANEONE je napisao/la:
1. Sta si jeo? napisao si jeli, umjesto "je li"... jedna greska ti upropasti cijeli smisao.
2. Ako je tebi normalno da neko napise "zeli mo" (zelimo), onda fkt nemam rijeci
Vidis to je veliki problem, jer JA ne zelim biti glup.
Napisao sam sa namjerom. I sta sada, ti ne znas sta sam ja zelio reci? Hoces li moci mirno spavati veceras radi ovoga? Daj molim te, prestanite cjepidlacit.
Pardon, cjepidlacitI
trQ je napisao/la:
Davno sam ja rekao nije ovo merhamet.ba
-Šta si ti bola reko ?! Ti sam otvaraš teme o textovima, znaš i sam da postoji forum za to gdje si ti moderator šehidu jedan

TOPIC:

-Više bi volio da ima takmičenje "FARMA NA FB" nego CS. Eto možemo nekad organizovati da se krčimo bilijara na FB, ili TETRISA,Icy Tower itd. itd. Sve se to može napraviti od ovog trenutka xD
Ja sam za ukidanje coffe shopa .Jer se gamers pretvorio u neku stranicu koja je sve osim gaminga .Isto tako sam za ukidanje ovog fan arta i psa .Jer ako vec pravimo gaming site neka to i bude !Ako ukidamo coffe shop ,ukinuti cemo i sve ostalo sto nije vezano za GAMING .I konacno ukinuti daj IF .Jer je to bas izvor ovakvih socijalnih tema .Svaka tema u IF-u je vezana za neka zivotna pitanja .
Neka gamers.ba bude gamers !
Prijedlozi :
1.Treblo bi osvjeziti download selekciju i ponovo je vratiti u zivot
2.Izbaciti ili napraviti kupoprodaju .
3.Ovaj gore gather izbaciti .( neznam uopce ni sto ce ,ni sta je to )
4.Ubaciti podforum " contest " koji bi bio vezan samo za neka takmicenja na gamersu .Kao sto je Pogodi igru ,najbolji score u csu ,Najbolji gol u pesu .Ovi contesti bi bili jako zanimljivi .Npr .Najbrze odvozena staza u nfsu .Tako te slicne stvari koje su jako zanimljive !
Nadam se da sam dao fine prijedloge za dalji razvoj gamersa

EDIT: Ono sto bi mi najdraze bilo je da se na profilima ukine godiste .Jer ovde neki samo gledaju godista i prema njemu sude kakva je ko osoba .Jer ne mora neko imati 25 godina ili 18 da bi znao neke stvari .Ovde ima osoba koji su (vecina) 93,94 + godiste a pametniji su i znaju vise o gamingu ,softtweru i hardweru nego neko ko je stariji .To bi mi bilo drago samo radi omalovazavanja mladjih osoba .
Gledam postove pojedinih ljudi i smijem se. Pa bolan, kakve svrhe ima ukinuti Coffe Shop i Fan Art, to su 2 najaktvnija podforuma na čitavom g.ba sajtu, zajedno sa Counter Strike-om. Treba se mnogo više contesta organizovati koji su vezani za gaming, kao što je to radio spY dok je bio moderator. Trebaju se memberi potruditi da ožive podforume jer administratori i globali mogu paziti na red, što i čine, ali, glupo je dizati teme tipa "administracija ništa ne radi" "treba se dignut ovo, treba se dignuti ono" "treba ovo uraditi ovako, treba ovo onako". Šta bi vi uradili na mjestu riddla, nere, vetroxa, asha, mirofe..? Nije ni njima lagan posao. Svi ste jaki na riječima a na dijelima tanki. Ako već hoćeš biti mod ili nešto drugo onda ga zasluži, potrudi se i nagrada sigurno neće izostati. Ako već, želite dignuti neki kontest, diskusiju, pitanje, anketu... ne morate stalno tražiti adminov blagoslov, dovoljno ste odrasli da znate šta treba raditi. Nagrade obezbjeđujte iz svoga fonda a ne moljakati nekog drugog i slično. Gamers.ba je community kojeg čine memberi a ne samo administracija portala. Memberi su oni u čijem je cilju aktvirati gamers sa svojim temama koje moraju biti primjerene, kompetentne i gramatički ispravne što je nažalost sve rijeđe slučaj. Pišite tutorijale, postavljajte ankete, diskusije,... Ništa ne dolazi samo od sebe, za sve valaj dobro upregnuti leđa da se uspije. Ne vrijedi stalno kukati, žaliti se, cmizdriti i sl, treba mjenjati okolinu, u ovom slučaju gamers i biti primjer drugim, mlađim memberima, trudite se za gamers ako vam je već stalo do neke pozicije i je*enih bodova, u tom slučaju, rezultat neće izostati.

Ah da, treba uvesti normalan Term of Service a ne od hackera nas brani Chuck Norris i slične kiddie fazone.
hmmm... Pogledajte svemu se divim ovdje
temama nema sta. Najjaci forum koji sam
vidio ali pogledajte neozbiljni pravila
tkv. Je****i !

Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

FKT. Su neozbiljna zato admini nije valjda belaj da se
nesto napise pametno. P.S bez uvrede.
Eh ovako! Mislim da bi trebao opet konkurs za moderatore u podforumima zato jer ovih nekoliko dobije moda i ne udje na g.ba za mjesec! Znaci sad mogu pohvalit izuzetke (miire,mirofa,gazzel,vetrox i jos nekoliko njih) Znaci non stop teme
[Diskusija]Muzika i tako dalje.Pa dajte ljudi nije ovo spam.ba niti svasta.ba ... ovo je GAMERS.BA
Znaci GAMERS.I prijedlog za teme su turniri,novosti o novim igrama,mozda nekad i natjecanje u konfig. itd.
Ovo sto sam gore napisao za modove ima veze sa temom.
Zato jer ovdje si mirofa rekao da predlozimo teme.Ali dzaba nama prijedlozi i tebi kada nema normalnog moda da brise teme (cast tebi i izuzetcima) koje nemaju veze sa gamingom nego samo sa spamom!
To bi bila moja casna rijec!
Hvala!!!

~Pozz i keep up the good work!
TRANEONE je napisao/la:
Mirofa sve je to ok, al prvo sto trebamo jeste da se obrazujemo,
sve cesce nailazim na postove s katastrofalnim greskama, (primjer: zeli mo, ce mo...)
Bilo bi dobro kad bi se neke ocite greske rijesavale samarom, al bas greske koje su fail. ;)
Na sajtu je 60000 ljudi , pa ti skontaj ...
Sto bi ti obracao paznju na ostale , da se neko uci pisati , ovo ono ...
Nije greska u 60000 ljudi na portalu , nego u nekome drugom , zato sto nece da pravi neke gaming diskusije , nego ankete , i ostala sranja o pusenju , alkoholu , drogi , ovom , onom ..
kijo je napisao/la:
Na sajtu je 60000 ljudi , pa ti skontaj ...
Sto bi ti obracao paznju na ostale , da se neko uci pisati , ovo ono ...
Nije greska u 60000 ljudi na portalu , nego u nekome drugom , zato sto nece da pravi neke gaming diskusije , nego ankete , i ostala sranja o pusenju , alkoholu , drogi , ovom , onom ..
Ja maloprije pisao, šta će vam neko drugi, pišite vi gaming diskusije i ostalo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.