Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[mirofa]Procitati temu obavezno !

872 pregleda · 52 odgovora · otvorena 15.08.2010. u 14:10

Znam da pola vas nece procitati temu do kraja , kao sto se pola vas nece potrudit da napise fin post ..... Ali eto potrudite se ,fine prijedloge nagradicu aplauzom !

Stvarno smorise ove socijalne teme .
Realno ovo vise nije gamers tacnije uvijek je bilo "bogatih" tema koje nemaju veze sa gamersom !

Predlozite u buducnosti kakve teme bi mogli dizati vezane za gamers a ne smak svijeta ,alkoholizam i droge , ljubavne stvari,pjesme i ne znam ja sta sve necu procitati ovdje !

Da li da se organizuju neka takmicenja vezana za gaming bilo koja igrica u pitanju ili nesto .

Sve mi se cini da coffe shop treba ukinuti i dodati jos koji podforum vezan za gamers i da se stane na kraju ovim temama sto presmjesno izgledaju na indexu !

-Vi pisite kakve teme hocete za gamers vezane za gaming ili uopste ove podofrume sto imamo a mozda neko procita pa dodje na neku ideju kao i ja sam .
Htio bih da procitam nesto sto nisam jos procitao na gamersu (diskusiju , takmicenje ) ....

Molim da dadnete fine prijedloge i nemojte puno sra*i !

= Bice opomena ako budete spamali!
Svaka cast za TEMU ! , bolje je npr. Da se pisu kakvi turniri u socceru , doti itd itd.. , a ne o "je****j" ljubavi , "muzici" ... btw. 95 posto ovde nema tema za gamerski sadržaj
Moglo bi se na primjer organizovati ovo:

Na Facebook-u postoji aplikacija "Koliko mozete kliknuti misem u 10 sekundi?"

Moj osobni rekord je 86 ako je neko igrao.

Mislim to je neki mali contest koji bi se dao organizovati bas bi bilo zanimljivo.
Slazem se, svaka druga tema nije vezana za gaming.
*Treba napravit online neku ligu cs
*Treba se CoffeShop Ukinut
*Treba organizovat koji contest
*Treba jos podforuma itd, al online ligu nebi igro 9-)
sto se mene tice , meni je drago vidjet bilo kakvu "zanimljivu" temu sto mogu do kraja procitat sa nekim uzivanjem.

a sto se tice prijedloga nemam bas nekih , samo ne znam koliko bi bilo dobro organizovat tzv. ligu za ove postojece klanove na ovom portalu...
I prije je bilo ovakih tema, i mislim da bi trebalo da se otvori još koji podforum. I da se koliko toliko poprate ove teme koje nemaju nikakve veze sa gamersom i uopšte sa gejmanjem i tako tih stvari. Prema mom mišljenju, trebalo bi se što više pisati vijesti, il' čak dizati teme u vezi raznoraznih takmičenja, diskusija o izlascima novih igrica/hardware-a i ostalog.

cus
Normalno ...

Vidim non stop dizu teme, ja bih predlozio ovo, a ja bih predlozio ovo ...

Vise tema u zanimljivim ima oko contresta pjevanja nakih, a 100 tema oko turnira se ne stavljaju u zanimljive ali nema veze ...

Po mom misljenju, najbolje bi bilo da izbacite coffe shop, i da bude vise tema, takmicenja, contresta u vezi gaminga nego oko drugil gloopih svari :D

E ovako nemoze vise da bude pametnih tema na g.ba
svi govore djeca spamaju ovo ono i mi smo nekda
djeca bili spamali izivljavali se .

Mislim da treba g.ba posvetiti onome cemu je i naumljen tj
BiH gaming sceni .
Pun mi je qrc gledati vise spawn se vratio ovo ono ..
Dajte statuse novinara djeci koja hoce da se trude sto se tice
bh scene ..
Eto npr Juce u stsnetu bio turnir nije vijest dana ...

Ekipa ic ekija organizuje stalno turnire sto nebi dobili podforum turniri i svakome da dodje nonifikacija Novi turnir ovo ono

Tipa na derneku desavanja ...

Netrudi se svako ko ti mirofa nekome nije stalo do ove zajednice

Neko nezna da odvoji zivot od cyber .. Ulazim u
neki prevoz pricaju neki momci " Joj dobicu 500gb bodova
za steam .. Nekada su se g.ba bodovi cjenili svaki pametan post je dobio i aplauz ...

SVATITE DJECO SPAM NIJE STO RADITE SPAM TREBA DA
BUDE ZANIMLJIV

hvala cao .

Post dobio aplauz od ultranumb

Sve me ovo počelo živcirati. Svaki dan nekakve teme, alkohol, pušenje, hoće da se mijenjam, kako smršati. Idi na fitnes.ba i pitaj, mada će i tamo biti retardirano pitanje, jer svaka budala zna kako smršati, ali hoće da čuju riječi podrške ili šta?
Ja dok sam imao bodove, pokušao sam organizirati neki contest koji do sada nije bio, nisam uspio pa sam ih podijelio na nekom drugom contestu.
Ono što je najgore, svi nešto prave conteste, a traže da drugi doniraju nagrade, iako i oni imaju dovoljno bodova, što meni baš ide na *****.
A to kakve teme dizati, više pojma nemam. Svaki dan iste teme, ista sr***. Većina se ovdje loguje samo kad im nešto treba, pa ih tako zaboli što je ranije bilo milion tema o fps, vsync i to...
Ne znam kada je viđena posljednja tema gdje se može ono baš diskutovati, dijeliti svoje mišljenje i pokušati druge uvjeriti da je to tačno.
Većinom se sve svodi na svađe. A otkad nisam u IF, ni ono malo pametnih postova što sam mogao napisati, više ne mogu.
"Da li da se organizuju neka takmicenja vezana za gaming bilo koja igrica u pitanju ili nesto . "

"Sve mi se cini da coffe shop treba ukinuti i dodati jos koji podforum vezan za gamers i da se stane na kraju ovim temama sto presmjesno izgledaju na indexu !"

Potpisujem.

Ja bi npr. želio vidit malo više aktivan forum STRATEGIJE.

Dobro ovo coffe shop ukinut nije baš dobra ideja , al da se u njemu dižu neke diskusije vezane za real life a ne svakakve teme .

Heh... procitao sam temu OD POCETKA DO KRAJA, a sad ozbiljno, zasto se sve mora vrtit' oko cs-a, ima i drugih online igrica, pa nek se ozbiljni igraci koji npr igraju wow ili trackmaniju npr, skupe naprave neko takmicenje nagrade mogu biti g.ba bodovi, ionako pola sajta bali za njima...

Eto to bi bio moj prijedlog...
- Obnoviti kolekciju igara kao i njihove covere.
- Uvesti podforum za NeedForSpeed igre
Ja shvatam vas kao admine gamersa da vam mozda smetaju te teme tipa smak svjeta,droga,ljubav ovo ono. Al mucnite malo glavom igrice su igrice - zivot je zivot . Svi mi volimo i jedno i drugo al' meni je nekako bolje da je stranica "svestrana". Ono od igrica,designa,novosti,zanimljivosti,smjesnih stvari itd. BIH je mala zemlja da bi imala stranicu koja ce biti samo USKO VEZANA ZA IGRE.

Sto se tice prijedloga za takmicenja i to... meni je prejako ono sto je bilo sa MINICLIP games . Ono reg. se , nabijes score i saljes ss na temu ... i onda nagrade i to . Bilo bi fino kad bi se to nastavilo.

Jos nesto sam primjetio...Sve se vise raje bavi designom i to mi se svidja..I svidja mi se takodjer sto ste i tu sekciju malo "poboljsali" ono postavili ste admine koji se takodjer bave designom itd.

I jedan offtopic -> (nadam se da ce ovo procitat nera_f ili neko drugi koje zaduzen za IF)

ocu IF medalju jer su mi je skinuli BEZ RAZLOGA ... ne treba meni medalja ko medalja...nego samo da mogu ulazit u diskusije posto bude PREJAKIH tema i onda kad kliknes odgovori a ono te posere -"nisi clan izabranog foruma" 9-)
Svaka cast na trudu,tema mi se bas svidja..Ali sta ces,vi kao administracija se svi trudite da bude nesto,a ne moze nista bit..Iz tog razloga sto neki ovaj forum ne prihvacaju ozbiljno,njemu je vazno da spama,da se pravi glup i pametan i sl..A kad ga banujes,u inat ce napraviti novi ACC i spamat ..Volio bih bilo sta novo da se odradi na ovom gamersu,jer ovaj sajt vrijedi mnogo ..

Primjer :

~ STEAM 2on2 + aequitas

~ COD 5on5 ili tako nesto ..

Trenutno nemam inspiracije dovoljno,da nadodam jos nesto ali ako se sjetim rado cu napisati
Bilo bi dobro naci neku igricu koju niko ne zna npr. na miniclip i da napravimo takmicenje ko ce da pobjedi ,ne radi bodova nego radi zabave i upravu si sto se tice coffe shopa mislim da je to najvise koristeni podforum jer samo pisu gluposti .
Te diskusije su sve o tome alkohol,droge... umjesto o gamingu , fan artu.. itd itd..
Samo cu reci da se na temi o Fragmovie-ima na G.ba javio jedan covjek dok na temi o pedofiliji citav G.ba.

Post dobio aplauz od ultranumb

1.Coffe Shop treba ukinuti jer u dole pise "Sve i svasta nevezano za nista" tj neko digne temu npr. Koliko kilometara ima od Podgorice do Beograda i stacete vi nemozete obrisati mislim mozete ali u potpisu pise Sve i svasta neveza za nista tako da...
2.Moj prijedlog je da se otvori podforum Programiranje jer mislim da je potrebna ovde
3.Mislim da bi se trebali organizovati online turniri jer mislim da bi bilo dostadosta ljudi i bilo bi veoma zanimljivo naravno da na svakom mecu bude priblizno admina ili cak isto dabi se mogao pratiti svaki igrac da nebi bilo citera...
Evo nekoliko mojih prijedloga:

- Treba ukinut Coffee Shop
- Treba podforume sa vrstama igara lijepo razvrstati (MMORPG, FPS, TPS, RPG...) a ne kao što je sada. Ide FPS pa onda Counter-Strike, pa ide Warcraft pa dole ispod MMORPG. Nema logike nikakve.
- Treba napraviti podforume sa žanrovima igara (Action, Adventure, Horror, Mind...)

Također treba na neko vidno mjesto postaviti da je forum namijenjen samo za teme koje su vezane za gaming, software i hardware.

Osim gaminga, treba napraviti i jedan dio foruma u kojem će se diskutovati o hardware-u i software-u.
slazem se s tobom , htio bi da budu neka takmicenja , vecina ih bude diskusije kao i photoshop takmicenja .... mislim primjer za cs scenu , ako g.ba ima servere , mogli bi se odrzavat ko "mixevi" neki kao npr ono ko eplay.cc budu neke nagrade , sad nemoraju nagrade bit slusalice i ostalo jer nitko nebi htio donirat to .. budu npr neki bodovi za najboljeg ili neka medalja sta ja znam neku nagradu stavimo ... a ne ovakvi mixevi sto budu g.ba mixevi vecina ih se raspadne... ili da budu ona takmicenja ko prije ono pogodi igru i sta ja znam ... al za ove teme diskusija i to , drago mi je sto pricaju o normalnim stvarima , ali steta vecina diskusija bude u IF , tako da nemogu pisat

btw imas greske u toj prvoj recenici trebo si napisat

Znam da pola vas nece procitati temu do kraja , kao sto se pola vas nece potrudit da napise fin post

Post dobio aplauz od mirofa

Ja sam davno rekao. Neka se dignu teme za igru. I neka te teme stoje za stalno ( bez zakljucavanja i kantiranja ). Kada netko napise post na toj temi, temi se doda u index. Tako ce se moci vidjeti sta netko trazi, komentira u vezi te igra. Ako je tema war3 pa neka stoji 8 godina, sta ima veze, ako netko trazi novi patch, napise u temi, temu izbaci na index-u. Udjes, vidis, ako znas pomognes. I tako za svaku igru. Zasto svako malo dizati temu za odredjenu igru ili za bilo sto?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.