Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ban sa Cro Herza SAMP

265 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.08.2010. u 11:11

Pozdrav, evo dobih ban sa cro herze SAMP servera, valjda greskom, dunno...

Trazio sam po njihovom sajtu, po googlu itd al nisam mogao naci njihov forum (ZA SAMP !!!!) pa ako neko zna link foruma ili je neko admin molio bih da me unbanuje jer je ban dodeljen greskom

GREBATOR je napisao/la:
CroHerza Counter Strike 1.6 Server

Forum naseg Counter Strike servera
vLexinho je napisao/la:
CroHerza Counter Strike 1.6 Server

Forum naseg Counter Strike servera
Sad ću ja zamolit druga Admin lvl 4, ako može da te unbanuje, da to isto i uradi

BTW; ja sam Dino_Scofield
NODI je napisao/la:
Sad ću ja zamolit druga Admin lvl 4, ako može da te unbanuje, da to isto i uradi

BTW; ja sam Dino_Scofield
Haha video sam te

[email uklonjen] dodaj me na msn ako mozes da igramo malo zajedno
vLexinho je napisao/la:
Haha video sam te

[email uklonjen] dodaj me na msn ako mozes da igramo malo zajedno
Eh, pazi. Ovaj Livio Crosetti ti je najzajebaniji admin tamo. Nikola se zove. Pokušat će razgovarat ovaj moj jaran, al sumnja da će ista postić'. Pitam ga za forum, ka'e : " Ma pusti forum ."
NODI je napisao/la:
Eh, pazi. Ovaj Livio Crosetti ti je najzajebaniji admin tamo. Nikola se zove. Pokušat će razgovarat ovaj moj jaran, al sumnja da će ista postić'. Pitam ga za forum, ka'e : " Ma pusti forum ."
Ali ne razumem sto me je banovao, sinoc celu noc trcao po je****j farmi da zaradim para i odem na par minuta vratim se dolazi mi ta slika..
Ajte na GeForce , ja sam ESL tamo , pa da dilamo i zezamo se?

Medixon
vagina je napisao/la:
Ajte na GeForce , ja sam ESL tamo , pa da dilamo i zezamo se?

Medixon
Ne razumem se ja u to, tek sam poceo sinoc

Post dobio aplauz od vLexinho

vLexinho je napisao/la:
Ne razumem se ja u to, tek sam poceo sinoc
217.20.113.251:7777 , geforce-samp.com ( najbolji rp na balkanu ) Reci kako se zoves , i docu ja po tebe na spwan ( ono gdje se rodis)
vagina je napisao/la:
217.20.113.251:7777 , geforce-samp.com ( najbolji rp na balkanu ) Reci kako se zoves , i docu ja po tebe na spwan ( ono gdje se rodis)
Cekamo te na pocetku moj drug i ja!

ja sam ovo posao igrat i usao na neki srw i na pocetku moram odg na neka pitanja sta je ooc icc chat i tako nesto i znao sam ja to ali cim fulim pitanje moro citat rules i o5 odg na pitanja i nisam imao volje vise (isao sam na srecu :D )
Oj sam im cinimo, ha :D

Nemoj te mi auto previse sjebat , i ako sta trebate kucaj te /report i trazite pomoc ili /new :D ja moram nesta uradit
vLexinho je napisao/la:
Ali ne razumem sto me je banovao, sinoc celu noc trcao po je****j farmi da zaradim para i odem na par minuta vratim se dolazi mi ta slika..
Pise da je razlog : cheater

http://www.croherzegovina.org imas tu njihov portal i imas link za samp forum njihov. Obrati se Nikola nek ti to sredi, ali i ja ti preporucujem da igras na Ge-Force-u, najbolji server tu sam prije igrao 14-15 level bio evo i sad hocu ali nigdje cd-a sampa .

A i mozda ces i tu imati problema sa imenom , imena trebaju biti tipa : Jack_Santos i tako

~ Evo citam gore, kaze Nikola taj najzajebaniji admin. Ako sta mognem sredit sa glavnim CH-a javim ti
Neophyte je napisao/la:
Pise da je razlog : cheater

http://www.croherzegovina.org imas tu njihov portal i imas link za samp forum njihov. Obrati se Nikola nek ti to sredi, ali i ja ti preporucujem da igras na Ge-Force-u, najbolji server tu sam prije igrao 14-15 level bio evo i sad hocu ali nigdje cd-a sampa .

A i mozda ces i tu imati problema sa imenom , imena trebaju biti tipa : Jack_Santos i tako

~ Evo citam gore, kaze Nikola taj najzajebaniji admin. Ako sta mognem sredit sa glavnim CH-a javim ti
Dobio sam unban, hvala svima
vLexinho je napisao/la:
Dobio sam unban, hvala svima
Čiteruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.