Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

San Andreas???

87 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.09.2010. u 09:29

zz potrebno mi je nesto da zamjenim onaj fajl u modovima gta_3 tamo nesto...puno mi je da ga citavog skidam ako ima nesto dr... pls pomozite:)
znaci u run ukucaš dxdiag i šta ja znam tamo nešto čačkaj i onda idi na google, mada i ne mora, znači samo opušteno moraš pritisnuti dugme i tako to šta ja znam i fino onda odeš play
nii je napisao/la:
znaci u run ukucaš dxdiag i šta ja znam tamo nešto čačkaj i onda idi na google, mada i ne mora, znači samo opušteno moraš pritisnuti dugme i tako to šta ja znam i fino onda odeš play
Ti si bolestan :)

@tema:

Ovako znaci modifikovao si file gta3.img...ubacivao modove i slicno prepostavljam...nema drugog nacina osim da reinstall igru...sljedeci put kada to budes radio kopiraj si taj file kao backup ako opet zabrljas ;)
Jesi ubacivao modove preko ImgTool-a ili Sami-ja ?
Ako si preko sami-ja udjes u program i nadjes svoje modove koje si install i unistaliras ih
Znaci ovako, odes tamo nesto i otvoris google, upises tamo nesto i izbacit ce ti rezultate. Kliknes tamo nesto i otvorit ce ti tamo neku stranicu. Na tamo nekoj stranici ces naci tamo neki fajl koji si ti tamo nekad trazio na google. Kada skines tamo taj fajl onda odes tamo nesto i fino prekopiras preko tamo nekog fajla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.