Ivinite ja sam novi u SAMP-u i neznam ako se loginovat kao admin a imam password za admina
Diskusija
SAMP admin
106 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 17:32
www.mtavcsux.net
oni ti imaju program da rjesis sve svoje SAMP probleme
Demonic je napisao/la:
www.mtavcsux.net
Ovaj gore ti je dao stranicu za s0beit tj cheat za SA:MP,a ako imas password od tog servera udjes na njega i kucas /rcon login "taj password"
Na serveru na kojem sam ja igro bilo je ''/alogin [password]'' ali to ti je do GameMode-a,mozda je kod tebe drukcije.
Pa cim se logujes ti si se logovao kao admin naravno ako imas admina...
Sad ako si admin kucaj /ah to ti je kao Admin Panel i tu ce ti pisati tvoje komande koje mozes koristiti...
Ako ti zatreba pomoc reci
Sad ako si admin kucaj /ah to ti je kao Admin Panel i tu ce ti pisati tvoje komande koje mozes koristiti...
Ako ti zatreba pomoc reci
ajde ne trkeljajte 
burazeru nisi nam nista rekao,znaci mi NIKAKO nemozemo znati koji ti gamemode koristis na tom serveru a kamoli da ti budes admin,kada bi nam rekao odakle si skinuo server ili tako nesto pomogli bi ti drage volje(bar ja
)
btw: posjeti www.balkan-samp.com to ti je balkanski sajt za SAMP servere i scripting i taka pitanja ko tvoja

burazeru nisi nam nista rekao,znaci mi NIKAKO nemozemo znati koji ti gamemode koristis na tom serveru a kamoli da ti budes admin,kada bi nam rekao odakle si skinuo server ili tako nesto pomogli bi ti drage volje(bar ja
)btw: posjeti www.balkan-samp.com to ti je balkanski sajt za SAMP servere i scripting i taka pitanja ko tvoja
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.