Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba pevanje v2 :)

1.130 pregleda · 40 odgovora · otvorena 10.08.2010. u 03:08

Dobro vece, posle godinu dana od prvog takmicenja u pevanju -> 2009 godine <- nastavlja se "tradicija" GAMERS.ba pevanja u cilju da se dobro zabavimo 

Sta vam je potrebno ?

Potreban vam je TeamSpeak client verzija 3 kao i mirkofon i sama volja za druzenje .

Kako ce ovo da se odrzi ?

Pevanje ce poceti 10 avgusta (danas) sa pocetkom od 18:00 pa dok svi ne otpevaju svoju pesmu 

Pesme birate po svojoj volji
Pevace se u posebnoj sobi na mom privatnom TS3 Serveru, svi ce imati pravo slusati druge, ali nece moci pricati, trebace voice status, uglavnom videcete. Sve ce se snimati i bice uploadovano na youtube kao i prosle godine

http://www.youtube.com/watch?v=3Olt8H7IqSM

http://www.youtube.com/watch?v=JGEx0hce4Oc

Nagrade?

Nagrade ce ove godine biti skromnije od predhodnoj takmicenja, ali ipak ce biti dobre 

150 GAMERS.ba bodova - 1 Mesto
100 GAMERS.ba bodova - 2 Mesto
50 GAMERS.ba bodova - 3 mesto

Na temu nek se javljaju oni koji imaju zelju i koji su 100% sigurrni da ce moci sudelovati u takmicenju, nabijanje postova cisto iz zajebancije ce REZULTIRATI BANOM!!!!!

Hteo bih da se zahvalim ediNho-u koji mi je predlozio da se ovo opet odrzi

Prijavljeni :

eNtel
Gujeee
trQ
INSANE4coya
unazZ
FrixioNz
LQC
http://www.gamers.ba/profil/apphex]apphex[/url]

@UPDATE@

Ako bude manje od 10 ljudi, pevanje ce se odgoditi za neki drugi dan

Srecno!
IP TS3 Servera je - 178.63.226.164:9987

Soba ce biti napravljena u tacno u 18:00

Nadam se velikom odazivu
Tu sam , da zapjevamo koju :D Taman prije grada malo da se zalomi ranije 

Post dobio aplauz od vLexinho

Tu sam i ja.
I pjevam sevdalinku :)

Tu sam :)

Etoo babe da vam pokaze kako Toma pjeva... stipu ti dedlija... ett vidimo se 
- Alo vladimire racunaj i mene za ovo pjevanje znas ko je najbolji 

Samo polako , moramo se sve dogovoriti...
Dakel brisite radite sta ocete nas samo zanima repovanje , da se nebi sad blamirali i gubili vreme na pisanje pesme na gamers.ba napravicemo mix nasih 20-tak pjesama + stihove za Borisa ...
LQC je napisao/la:
Samo polako , moramo se sve dogovoriti...
Dakel brisite radite sta ocete nas samo zanima repovanje , da se nebi sad blamirali i gubili vreme na pisanje pesme na gamers.ba napravicemo mix nasih 20-tak pjesama + stihove za Borisa ...
Ama mora biti uzivo, mozete pevati po 1 pesmu, nebitno dali da pesma postoji ili ne 
vLexinho je napisao/la:
Ama mora biti uzivo, mozete pevati po 1 pesmu, nebitno dali da pesma postoji ili ne :)
Ok evo sve je reseno
Pevace se kod Shaolina u stanu , ima malo problema sa zvucnom pa ce biti tiho i puckace ponekad zavisi od pretpanosti ...
dakle matrica ce biti pustena mi smo tu
izvodicemo 1-2 pesme 1 i sigurna megamix , drugu ce viditi ako imate vremena za shaolina i chena za novu pesmu pici miloje... pesma megamix traje 4:20 isto i pici miloje pa vidite imate li vremena ...

Mogul koji ne pjevaju da udju da slusaju?
Jewel je napisao/la:
Mogul koji ne pjevaju da udju da slusaju?
Naravno 
vLexinho je napisao/la:
Naravno 
To Vlado care. Citao sam gore da nece moci pricati kad ko hoce, ima taj neki voice status, sta vec. Nisam upucen.

A nisi nigdje spominjo goste da mogu biti.

Stavio u podsjetnik.:D
Jewel je napisao/la:
To Vlado care. Citao sam gore da nece moci pricati kad ko hoce, ima taj neki voice status, sta vec. Nisam upucen.

A nisi nigdje spominjo goste da mogu biti.

Stavio u podsjetnik.:D
Da da, nece se moci pricati dok drugi budu pevali, trebace "talk power" koji cemo mi od administratora dodeljivati  al mocice da se koristi chat itd..
Zar ovo nije voLume predlozio, i pitao te za ventrilo ili ts?
hocu i ja upisi RasoN, sacu da sknem ovo , stvarno govorim docu 100% xD

Ucu da slusam, pa mi stavi vlado taj talk sta vec, ugl kad bude javit cu se na chat 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.