Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

(Premium nagrada).net framework problem

87 pregleda · 3 odgovora · otvorena 12.10.2010. u 12:24

Helo . Imao sam problema sa instaliranjem .netframeworka 1.1 . Naime , skinuo sam GTA SA , i želio sam da ubacim one modove , pa sam skinuo GTA Mod instaler , on je zahtjevao framework 1.1 , nisam ga imao , pa sam skinuo sa microsoftove stranice , ali nije radilo izbavivao je neki error . Nakon toga sam s laptopa , preko sticka , prenio folder na ovaj računar , i onda sam mogao da instaliram GTA Mod , ali nisam ih nikako mogao ubaciti jer je pri ubacivanju modova stalno izbacivao taj eror. Nadjem nešto na guglu , kako da preko command promta napravim to . Trebalo je takodje da skinem netframework sp1 , skinuo sam i njega , i kad bi ga pokrenuo preko CM-a , izbacio bi ovaj problem :

Zanima me kako da fixam taj problem , šta treba da skinem , download link , itd ..

Ko najbolje objasni ima premium . Hvala.
Kako znam na win7(ako je win7 il je neki trans pack) je vec instaliran framework do v 3.5 tako da ti to nece instalirat sto si skinuo, probaj da pokrenes u kompaktibility modu za XP SP2
MeetYourMaker je napisao/la:
Kako znam na win7(ako je win7 il je neki trans pack) je vec instaliran framework do v 3.5 tako da ti to nece instalirat sto si skinuo, probaj da pokrenes u kompaktibility modu za XP SP2
Kad sam pokušao da instal ovaj MOD , pisalo je kao da nemam taj .net 1.1 .

Ajd' objasni mi to , pa da pokušam :$
MrCakano je napisao/la:
Kad sam pokušao da instal ovaj MOD , pisalo je kao da nemam taj .net 1.1 .

Ajd' objasni mi to , pa da pokušam :$
Desni klik na ikonicu od GTA Mod > Properties > Compability > Windows XP SP2 , stavi i Apply pa OK i probaj pokrenut program i editovat fajl neki

Pogledaj ovaj post

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.