Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Serveri [ Nova ]

542 pregleda · 28 odgovora · otvorena 02.08.2010. u 12:31

Dobar dan

Napisao sam post na Benjinoj temi ali nećete ga svi vidjeti pa ovde

Vidim opet ste počeli srati o serverima, opet ste počeli srati o Farisu i ostalo.

1) Zašto KGB više ne hosta servere ?

- Zato što nam je vlasnik firme rekao da je njihova reklama na Gamers.ba Sajtu njima dovela 2 mušterije i tako da ako bi smo htjeli servere morali bi smo plaćati. Nikakav edinho ili kako mu već nick ide neće uspjeti to tako da te molim da se ne ližeš riddlu/vlexu

2) Zašto serveri trenutno ne rade ?

- Zato što se mašina koja je smještena u Bosni pravi, ( reinstall se cijela mašina ) , a mašinu iz Srbije dobijamo kada se Faris vrati sa mora to je sutra ili prekosutra.

3) Faris je neodgovoran, nezreo ?

- On je za Vas neodgovoran. Ali on je najaktivniji moderator na Gamers.ba portalu. Šta rade ostali moderatori ? Sjede u stolici i dr***u "šamar" "šamar" ( samo to i zanju, čast izuzetcima). Momak se ponudi kod Ade da vodi servere sve nema ništa od toga Vi počnete nešto srati .

4) Kada su serveri bili na GameHostingu zašto nisu bili puni ?

- Zato što kad su serveri bili na KGB hostingu imali su redirekciju sa KGB Alfe ( sada kad bi htjeli tu redirekciju morali bi izdvojiti negdje oko 100 € )

5) Zašto više ne prestanete srati ?

- Jednsotavno Vi mislite da možete bolje, mislite da možete sa nekog "svog" hostinga voditi Gamers.ba servere onda uradite ovo :

- www.gamers.ba/profil/bU
-pošalji PM
- ćao ja sam taj taj, mislim da bolje znam od Farisa oko servera mogu li voditi servere

I onda dobijete odgovor sa DA / NE

Toliko od mene

Zamolio bih Vas da ne serete puno po temi. Hvala
Hahahahahahahahah
Smijesni ste mi svi. Samo cu to reci!

.jesu li tvoji serveri odgovor nisu /ne petljaj se de ti nije mjesto i sta se imas brinuti o moderatorima

sad i ja imam smajlije a nisam kupio xD

I jos jedno ti si prevarat i scamer
M1X1 je napisao/la:

.jesu li tvoji serveri odgovor nisu /ne petljaj se de ti nije mjesto i sta se imas brinuti o moderatorima

sad i ja imam smajlije a nisam kupio xD

I jos jedno ti si prevarat i scamer
sad ćeš ti biti gagovan besplatno idiote maloumni :/
nYkoLa je napisao/la:
Zašto ti onda sereš?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Objasnio si!
Ja ne vidim zašto se uopšte trudiš, kada sam i znaš da nema fajde.
Pa koliko si ti sam nasro u samoj temi srat cemo i mi po njoj, kada retardirano sastavljas temu.
Faris najaktivniji clan od ostalih moderatora, ovo me zaista nasmijalo do bola.
Ado dragi, djabe se ovdje truditi. Ovdje zelis pomoc, a evo vidis, samo spamaju, samo pricaju gluposti .

- Djabe njima pricat.

@ Lima, najaktivniji Faris od ostalih moderatora ? samo cu ovo reci " "
Dzaba sve to i kad se ponovo aktivira server , igrace 10 / 15 ljudi na njemu .
http://www.gamers.ba/forum/2/116296/g-ba-serveri-/

Tema vec ima jedna, znaci ova nepotrebna. Sad bi svi trebali dizat temu da se vidi nas post, a te pricice smo vec culi milion puta, te pokrivanja vas dvojice jedan drugog iza bU-ovog supka jos od kupovanja statusa, majmunisanja po portalu, banovani ste po hiljadu puta pa do danasnjih failova sa serverima, ucinite nam uslugu i dobrovoljno napustite ovo mjesto, to je najbolje sto mozete ucinit za ovaj portal.

- Previse se trazilo, premalo nudilo = nekorektan odnos

2) Zašto serveri "trenutno" ne rade ?

- Zato sto se masine reinstaliraju svakih 10 dana imam osjecaj odkad se radi oko tih "gamers.ba" servera.

Citiram:
- "On je za Vas neodgovoran. Ali on je najaktivniji moderator na Gamers.ba portalu. Šta rade ostali moderatori ? Sjede u stolici i dr***u "šamar" "šamar" ( samo to i zanju, čast izuzetcima). Momak se ponudi kod Ade da vodi servere sve nema ništa od toga Vi počnete nešto srati ."

Khm Khm... Izvini mozes li nam pojasniti sta je to sve učinjeno ? Dao je par servera za gamers koji rade svakih 15 dana I DOBIO ZA UZVRAT REKLAMU NA OVOM PORTALU... I SVAKA DRUGA TEMA SADRZI IME NJEGOVOG HOSTINGA

- Redirekcija nije potrebna da se server napuni :) ... Ima nas fala bogu "hejbet" na ovom portalu pa skontaj do cega je ;)

- Nemam vremena da se bavim ovim i zato ne serem oko ovog.. ali sam morao napisati ovaj post da svatis realnost

thx LX <3
Gazzel najaktivniji moderator dok drugi dr***u šamar šamar ? H A H A !
Gazzela bi svi ovdje gotivili da je napravio nešto od gamers.ba servera, a ovo što je on do sada uradio je bio samo POKUŠAJ da napravi nešto što valja ( zajedno s tobom ). Gazzel je 0 mrtva od moderatora, otvara teme u podforumu SERVERI da se glasa za Macu na farmi, i ko napiše GLASAO SAM, gazzel mu da aplauz.. I to mi je neki moderator? On je tuga od moderatora, i ovaj posao kad mu ne ide ne treba ni da ga radi..

MorgaN je napisao/la:
Hahahahahahahahah
Smijesni ste mi svi. Samo cu to reci!
+1338
je napisao/la:
sad ćeš ti biti gagovan besplatno idiote maloumni :/
a ti vrijedjas , sta si ti bolji od njega ?

Ti si mi neko i nesto na ovom sajtu ? :O

Mojne da se pravis važan.
Prvo ću i ja da kopiram svoj posto sa prošle teme:
Jarane moj lijepi... Da se ovdje iko trudi server bi bio pun 24/7, a ne prazan i pored toga down... Svi vi možete pričati kako se gazzel trudi, kako se živ slomi da nešto postigne... Ali, nema rezultata, a trud bez rezultata se ne računa.

Do sad je servere prebacivao preko milion nekih hostinga, i svi osim KGB-a su sranje na kvadrat, ako ne i na kub. Trebao je razmišljati na koji će hosting prebaciti servere nakon što je izgubljeno sponzorstvo od KGB-a, i da se samim tim samo jednom mijenja ip... Ali, ne, treba svake sedmice mijenjati hosting i samim tim ip adresu... Jedini krivac za ovakvo stanje sa serverima je Gazzel i niko drugi, jer on ne samo što vodi servere nego vodi i ovaj retardirani hosting.

Blago onom ko sa Gazzelom poslovao nije.

A sada da i odgovorim na tvoja pitanja:

- Zato što nam je vlasnik firme rekao da je njihova reklama na Gamers.ba Sajtu njima dovela 2 mušterije i tako da ako bi smo htjeli servere morali bi smo plaćati.

Slažem se, ali ujedno postavljam slijedeće pitanje:
Zašto su se uopšte poslije servera na KGB hostingu dizali serveri na nižerazrednim hostinzima jer je i nepismen znao da ti serveri nenormalno lagaju i da ljudi neće htjeti igrati na njima? Zašto se Adi nije dao prijedlog da, ako hoće kvalitetne servere, izdvoji neke novce iz svog ne tako plitkog džepa pa da imamo normalne servere?

2) Zašto serveri trenutno ne rade ?
- Zato što se mašina koja je smještena u Bosni pravi, ( reinstall se cijela mašina ) , a mašinu iz Srbije dobijamo kada se Faris vrati sa mora to je sutra ili prekosutra.

Za prvi dio sam siguran da je tačan, a za drugi dio sam siguran da petljaš. Dobit ćeš mašinu iz Srbije koja će malo ili nimalo biti bolja od trenutne. Kako god okreneš, serveri će biti FAIL.

- On je za Vas neodgovoran. Ali on je najaktivniji moderator na Gamers.ba portalu. Šta rade ostali moderatori ? Sjede u stolici i dr***u "šamar" "šamar" ( samo to i zanju, čast izuzetcima). Momak se ponudi kod Ade da vodi servere sve nema ništa od toga Vi počnete nešto srati .

Faris je dobio moderatora zahvaljujući tome što vodi servere na kojima niko živ ne igra. Svaka čast za njega, nije mu bilo teško.

- Zato što kad su serveri bili na KGB hostingu imali su redirekciju sa KGB Alfe ( sada kad bi htjeli tu redirekciju morali bi izdvojiti negdje oko 100 € )

Nisu bili puni zbog toga što je server lagao i čim 10 ljudi uđe na server jedan mora izaći kako bi ostalih 9 igrali bez laga i nerviranja. Redirekcija nije skuplja od 30-40 KM, i nemoj petljati bezveze ljudima da je 100 eura.

Zato što Gazzel ne vodi dobro servere te to i ćorava kokoš vidi. Ako nije sposoban raditi svoj posao zašto se uošte prihvatio njega? To sve govori o njegovoj zrelosti.
Bolje da nerade
nema servera - nema spama

sjecate se svi kakvih je psovki bilo kada neko dobije ban na serveru
bolje ostat na ovome kao sto je sad
bas je super i bez servera

Post dobio aplauz od mirofa

Nah, Gazzel je ozbiljan momak nemojte tako

Dok su bili na KGB-u, serveri su pwnali. Da ste se malo više potrudili sem pišljive reklame koju i onako niko ne gleda, možda bi i ostalo tako. Koga bolan ti handriš da je redirekcija 100e ? Pa ne idemo je***i Evu Angelinu :S
Sve je to počelo sa onom karinom od BHostinga ili kako već ... Falili ga ja reko j**o ti KGB kakvo će ovo biti ... Uđem, čovjek mi preskoči iz baze na sajt ... Šteta je prava ... Server je bio koliko-toliko dobar dok ga niste sjebali toliko da se više nikad neće oporaviti ^^
Nemogu sviju citirati

@ Linux

Tražilo se previše davalo premalo. Iskreno brate jeste tako je bilo ali nismo mi u mogućnosti sada da nešto više damo od te neke male reklame

@relo

Sad sam zaboravio :/ Aha za servere Ado za hosting hahu. On je rekao odmah na početku da ga boli ku**c za Gamers.ba i da neda više ni marke za portal tako da ....

Sa ostalima neću da se svađam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.