Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LG Touchpad neradi

105 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.07.2010. u 20:36

Imam LG POP vec 4 mjeseca i nista mu se do sad nije dogodilo, no sad mi neradi touchpad tj ne prepoznaje nista sto radim na dodir samo na dva dugmeta... Nije mi razbijen LCD nit mu je ista bilo nego sam samo slusao muziku i kad sam htio izac nije mi prepoznavalo to sto sam clicko prstom ^^ Eh sad ako je itko imao ovakav problem ili zna kako fixat ovo ili da ima negdje kupit novi touchpad ( kosta negdje oko 25 KM gledao sam na ebay al postarina bi me dosla dobro ) PLS NEKA KAZE :(
Jesil probao vadit bateriju ?

Probaj staviti da se puni ...
Ja imam LG kc910 renoir i isto shit mi se desilo, eno ga u LG-ju na servisu.

Jednostavno nece touch da ga .....
Registruje on klik (osjetis vibraciju, upali se svjetlo) - ali ne reaguje. Ja sam ga odnio na servis, necu da se igram sa tim telefonom.
Evo ja cu ti rec sta je! kupio si ga u eronetu ili bhtelekomu, i to ti je mob. s greskom, made in hungary, ista stvar ko i kod mene. Mob ti je pod garancijom vrati ga i nemoj ga davat na servis vec uzmi novi mob. dadnes li g a na popravak samo ce ti se ista stvar ponavljat, isto sto sam i ja uradio.;)
KilluminAti je napisao/la:
Evo ja cu ti rec sta je! kupio si ga u eronetu ili bhtelekomu, i to ti je mob. s greskom, made in hungary, ista stvar ko i kod mene. Mob ti je pod garancijom vrati ga i nemoj ga davat na servis vec uzmi novi mob. dadnes li g a na popravak samo ce ti se ista stvar ponavljat, isto sto sam i ja uradio.;)
Hvala :D Da kupio sam ga u eronetu... e samo da te pitam ? sta si ti uzeo na dodir ili obicni mob ?

EDIT: Kolika je garancija znas li ?
Gex je napisao/la:
Hvala :D Da kupio sam ga u eronetu... e samo da te pitam ? sta si ti uzeo na dodir ili obicni mob ?

EDIT: Kolika je garancija znas li ?
kazem ti, uzeo sam isti mob ko kod tebe LG pop, zajebo se i vratio im ga al sam uzeo opet taj isti jer mi nisu mogli dat neki drugi model. nisam siguran al cini mi se da je garancija na godinu dana,pa imas u papirima od mobitela, provjeri.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.