Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RAM Problem

70 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 13:17

Znači kupio sam jednu igru na kojoj piše da zahtjeva 1 GB rama.Ali kad sam je počeo instalirati piše da mi PC nije dovoljno dobar.
Piše da zahtijeva 1024 MB RAM-a,a ja imam 1023,3 MB.
Može li se ikako povećati s nekim programom?
Najveći fail ikad, povečati ram s programom...

Ne, skupi pare i kupi još
Ako igrici treba 512 MB rama tebi treba 1 GB da igraš fino igricu

a ako treba 1 GB ram a 1 GB igrica ne može i ako uspjedneš onda će štopat igrica a sumljam da će ti to podržat grafička predpostavljam da imaš grafiku 256 ili 512
XicX je napisao/la:

a ako treba 1 GB ram a 1 GB igrica ne može i ako uspjedneš onda će štopat igrica a sumljam da će ti to podržat grafička predpostavljam da imaš grafiku 256 ili 512 :)
Upravu si ti ;) ofc ti bi trebao s 1 gb igricu pokrenuti al bi stopalo ;) ko meni gta 4 stavio na low ili high ono opet isto stopa ni manje ni vise XD jedino kad ima manje auta nestopa nikako :/
XicX je napisao/la:

a ako treba 1 GB ram a 1 GB igrica ne može i ako uspjedneš onda će štopat igrica a sumljam da će ti to podržat grafička predpostavljam da imaš grafiku 256 ili 512
Grafičku imam 1 GB.
@MushRooma kupujem RAM jer mi treba 0.7 MB?
De samo reci koja je igra u pitanju.

@McCafe

Nemoj se djaba brukat pred ovoliko raje, kad iskljuci sve programe i nepotrebne procese ako ima 1GB graficku nema sanse da mu steka. Imas kamaru igara na kojima pise da traze ogroman RAM a mogu se igrat na duplo manje. Za primjer imas Tomb Raider Anniversary. Pise da trazi 1024 MB i vise da bi igra isla normalno a ako ima jaku grafu mozes igrat bez problema na 512 MB.
MaxYz je napisao/la:
Grafičku imam 1 GB.
@MushRoom:Da kupujem RAM jer mi treba 0.7 MB?:r
Da, ne možeš drukčije, RAM je hardware i ne može se nadograditi software-om

Kao da pitaš kako update-ati shader modele na grafičkoj sa 2.0 na 3.0
MushRoom je napisao/la:
Da, ne možeš drukčije, RAM je hardware i ne može se nadograditi software-om

Kao da pitaš kako update-ati shader modele na grafičkoj sa 2.0 na 3.0
tako sto uzmes bolju ati graficku ahahah

Ti imas 1 GB rama ali jedan dio tog rama vuce windows jedan dio vuku programi i tako da od tog citavog rama ko da imas polovinu znaci kupi jos 512 rama i moce ti
mozes koristiti usb kao ram ima ali nazalos vecini je pregorio usb
Pa ne moze drugaćije. Moras kupit ili ne instalirat tu igru.
M1X1 je napisao/la:
mozes koristiti usb kao ram ima ali nazalos vecini je pregorio usb
wtf
moze ocami :) pogledaj malo klipšova i vidjeti ces da moze pa ima neka caka uzme ti s hdd nekoliko gb i pretvori u ram :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.