Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razlika u Muzici

263 pregleda · 29 odgovora · otvorena 26.07.2010. u 10:52

Pozdrav svima!

Popele su mi se na glavu ove pjesme Lady Gaga-Bad Romance,Ke$ha-Tik Tok i te pjesme tome slicno koje imaju svoj rok trajanja!Kao Pitbull-I know you want me koji niko neslusa vise prosle godine bilo u fazonu,a sada isfurano dosle neke nove na isti fazon koje ce se isto isfurati!Da izvinete je*es pjesme koje slusas 2 mjeseca i bude isfurana,itd...

Kada ce ova pjesma biti isfurana a iz 80' je pjesma "A ha-Take me on" ili Rick Astley-Never Gonna Give You Up,itd...da ne nabrajam jos od Michael Jackson-a naprimjer pa od Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth,itd..itd...itd...

A ha-Take me on

Rick Astley-Never Gonna Give You Up

Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth

Mislim svako ima svoj ukus al' brate dozlogrdile su mi vise i onaj Justin Bieber,Pitbull i slicni njima!
jednostavno ne moze dosadit !

Scarface soundtrack - Push it to the limits :D
Da si ih u ono vrijeme slusao svaki dan na mp3 i te bi ti isfurale
a ljudi moji samo se komercijala moze isfurati.ja licno slusam rap muziku i kako znam za sebe 2Pac-ova muzika se u hop svijetu slusa.Eminem također.50 Cent je po meni inžinjerista koji je uspio kod onih sto ne znaju sta je rap muzika.pozzz od mene.
Bolje i Lady Gaga nego Seka Aleksic.
Evo pop muzika u Srbiji je propala zbog Granda tacnije turbo folka/narodne .

Hvala.
DOLLAR je napisao/la:
The Prodigy nemere isfurati
IF AJ VAZ IN VRLD VOR TU DEJ KOL MI SPITFAJJJJR

btw.

Zabranjeno Pusenje <3 Fikreta
Pa krivi su idioti koji slusaju tu vrstu muzike.. Neka trandza se dere 4 min Alehandro, kako vec, i odmah hit.. Ali jbg, kad od 6 milijardi stavnonika 3 milijarde zna za Lady Gagu, onda se zapitas na sta je spao ovaj svijet.. Sto je najtuznije, taman kad sam mislio da turbo folk propada, odem u Haciendu u Vodicama, gdje su prije gostovali David Guetta, Axwell i mnogi poznati DJ-evi, i tamo zateknem Tinu Ivanovic, i jedno 1000 je****h ljudi koji znaju svaku rijec njenih pjesama.. Mislim, to i na kraju nije tesko, ipak se pjesma sastoji od 2 stiha..

Ili jos gore, kad mislis da narod ne moze pasti nize, vidim to u Haciendi, vratim se u Sarajevo, vidim u Jezu Ekrem Jevric, pa ono dodje mi da placem
Shvatite već jednom, prošao 20. vijek, muzika sa njim' umrla.

Pjesme iz '60,'70,'80, pa i '90, se i dan danas slušaju, a i slušat će se, gotovo sva muzika urađena u 21. stolječu je instant hit, znaći sluša se mjesec, dva, tri i to je to.

Znaći u ex-yu, svaka decenija je imala svoje obilježje u muzici, na primjer, '60 - Indexi, 70- Dugme(Smak), 80 - najšira dekada,(EKV, Idoli, Šarlo Akrobata, Orgazam, Haustor, AZRA, etc, čorba..) '90 (Majke...)

Ovo su samo neki od bendova koji će živjeti zauvijek..

Instant vrijeme, Instant životi, Instant muzika.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.