Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[song] Slušaj

234 pregleda · 18 odgovora · otvorena 18.08.2010. u 12:48

Dobar dan svima . Eo da predstavim novu traku, našeg člana Tarika pod nickom trQ. Traka je taman gotova, pa da podijelimo sa vama. Ispod je link da preslusate, i ako vam se bude dopadala, mozete je download . Produkcija moja, kao i mjesto gdje je snimano

Download link 1
Download link 2

Pis aut :*
Extra pjesma samo da mu je malo grublji glas.
Produkcija mi je skroz OK, samo ovaj trQ mora jos dosta, dosta da uci i vjezba...
što player kaže pravi text al treba malo jači glas :Dnaglasiti neke riječi, malo tečnije repati al nije loše
ma nisam ja za njeg dzaba glasao hahahaha
Tribble je napisao/la:
Produkcija mi je skroz OK, samo ovaj trQ mora jos dosta, dosta da uci i vjezba...
Eh da, Hvala za produkciju . Sto se tice tarika, ovo mu je tek 2-3 pjesma da je izbacio, naravno kad pogledamo unazad par traka, dosta lose, dok se polako popravlja, barem po meni.. naravno ima tu jos da vjezba, to zna i sam
Pjesma

Beat necu da komentarisem.. mislim izbor beata !
Momak sto repa nije los...samo malo flow da uhvati...
Produkcija na mjestu ... nije extra al nije ni lose...ono solidno bas...
Glas ne treba pojacavat...glas je ok ... to je do vasih zvucnika... ja imam studiske monitore... na kojima se cuje sasvim ok !
I jos jedna stvar-ne cujem back vokale :S ?

Koji mic koristite ?
Nije lose sto se pjesme tice predobra je, samo malo jaci glas treba, al sve u svemu nije lose :D
Smito je napisao/la:
Pjesma

Beat necu da komentarisem.. mislim izbor beata !
Momak sto repa nije los...samo malo flow da uhvati...
Produkcija na mjestu ... nije extra al nije ni lose...ono solidno bas...
Glas ne treba pojacavat...glas je ok ... to je do vasih zvucnika... ja imam studiske monitore... na kojima se cuje sasvim ok !
I jos jedna stvar-ne cujem back vokale :S ?

Koji mic koristite ?
Brate, previše se derao na vokalima, tako da sam ih morao smanjiti sto vise, bum amplitudu mi je probio . Ima ih, al se slabo cuju, uglavnom to je to .. Mic je behringer - XM850 :*
CREEP je napisao/la:
Brate, previše se derao na vokalima, tako da sam ih morao smanjiti sto vise, bum amplitudu mi je probio :D. Ima ih, al se slabo cuju, uglavnom to je to .. Mic je behringer - XM850 :*
licno ja bi:

1. vokale malo smanjio
2. bek vokale malo pojaco
3. nabavio bolji pop filter... ja sam svoj pop platio 100 km-standard
Smito je napisao/la:
licno ja bi:

1. vokale malo smanjio
2. bek vokale malo pojaco
3. nabavio bolji pop filter... ja sam svoj pop platio 100 km-standard
Imam pop up filter brate, samo cekam stalak danas, da ga stavim kako treba, i to je to . A to za produkciju, imat cu obziru.. :*
Ovako. aLmo hvala na postavljanju, hvala za snimanje, produkciju i to :) ♥

Znaci za ovu traku sam se potrudio koliko-toliko da dokazem da se popravljam i da imam slifa prema gore, cak i takve sam komentare dobio po forumima i to prije ove snimljene pjesme

Znaci da ne odugovlacim, 2. ili 3. traka koju sam izbacio solo, imam ih par u radu na nekom fitu. :)

Hvala svima na komentarima, pokusacu da uvazim svaku normalnu kritiku. A za glas nisam ja kriv nego moj stari, obratite se njemu :)
za glas, ako me oči ne varaju '95 si godište, šta se žalite, doće glas vremenom, nije tata kriv.
samo radi, bit će nešto od tebe
-Svoj stil koristi Tariče. Što se tiče floua bolji je drugi vers i pohvale ideš gore. Al nemooj mi se prokurčit inače ću ti obrve spalit, ima da vježbaš kući. Ogledalo i prostorija izgubi nevinost .
vnd_ je napisao/la:
-Svoj stil koristi Tariče. Što se tiče floua bolji je drugi vers i pohvale ideš gore. Al nemooj mi se prokurčit inače ću ti obrve spalit, ima da vježbaš kući. Ogledalo i prostorija izgubi nevinost .:D;)
HAHAHAHAHAHAHA oplako jebote. <3

Hvala :)
Kutija drine zidarske i taj glas malo da poderes ko dvolisnicu
Flow je koliko toliko dobar, text solidan.
Ako je Almo pravio beat, onda nevalja ♥
inx je napisao/la:
Kutija drine zidarske i taj glas malo da poderes ko dvolisnicu ;)
Ako je Almo pravio beat, onda nevalja :D ♥
Mahh...

Nije aLmo sempl je sa albuma U2 a skinao sam kao eminemov instrumental . :D
paranormal je napisao/la:
Kutija drine zidarske i taj glas malo da poderes ko dvolisnicu
Ako je Almo pravio beat, onda nevalja <3
hahahahahah, osušeni čmaru :* . Nije moj bit, bolan eminem baco na ovo . i tako to , Hvala jos jednom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.