Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz invite.

92 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.07.2010. u 16:42

Pozz.
Hocu da napravim acc na Lockerz.
Znam da se nesto radi oko skupljanja bodova i toga.
Da mi neko vise objasni oko toga?
I da vidim ima ono ko me pozvao, pa ko mi objasni regam se preko njega :) Zato sto nemam bodova da dijelim :(

Admin ne brisi teme, dok ne dobijem pomoc :)
Hvala :)
Neko ti pošalje pozivnicu, ti se registruješ pod svojim TAČNIM podacima...

Šalješ pozivnice 20 ili više prijatelja da bi dobio Z-list account, što znači da ti se bodovi koje dobivaš uduplavaju

Svaki dan imaš daily's na koje odgovaraš i dobijaš bodove, i dnevne bodove... imaš brdo klipova za gledati i nakon svakog gledanja nekog klipa dobivaš bodove...

Kad postaneš z-lister za koji m jesec dobivaš lockerz majicu na adresu preko koje si se regao, majica je one veličine koju namjestiš u postavkama...

Redeem se dešava svaki mjesec po 2 puta, to je vrijeme (određeno) za koje možeš za trenutne bodove "podignuti" neki item preko lockerza koji bi ti trebao stići, par dana kasnije dobiješ mail od njih da li su prihvatili redeem ili nisu...

Imaš i shop, ali je trenutno samo za z-listere i amerikance..

Shop ti služi da bodove potrošiš da bi se smanjila cijena nečega i onda to kupiš..

EDIT: ne koristim lockerz više pa tako traži od nekog drugog pozivnicu...

Post dobio aplauz od KillaOR

MushRoom je napisao/la:
Neko ti pošalje pozivnicu, ti se registruješ pod svojim TAČNIM podacima...

Šalješ pozivnice 20 ili više prijatelja da bi dobio Z-list account, što znači da ti se bodovi koje dobivaš uduplavaju

Svaki dan imaš daily's na koje odgovaraš i dobijaš bodove, i dnevne bodove... imaš brdo klipova za gledati i nakon svakog gledanja nekog klipa dobivaš bodove...

Kad postaneš z-lister za koji m jesec dobivaš lockerz majicu na adresu preko koje si se regao, majica je one veličine koju namjestiš u postavkama...

Redeem se dešava svaki mjesec po 2 puta, to je vrijeme (određeno) za koje možeš za trenutne bodove "podignuti" neki item preko lockerza koji bi ti trebao stići, par dana kasnije dobiješ mail od njih da li su prihvatili redeem ili nisu...

Imaš i shop, ali je trenutno samo za z-listere i amerikance..

Shop ti služi da bodove potrošiš da bi se smanjila cijena nečega i onda to kupiš..

EDIT: ne koristim lockerz više pa tako traži od nekog drugog pozivnicu...
Jarane Hvala ti puno :)
Znam da ova rijec nista ne znaci :/
tata_mumi je napisao/la:
Jarane Hvala ti puno :)
Znam da ova rijec nista ne znaci :/
Znači, meni je dovoljno da si mi se samo zahvalio 9-)

Nema na čemu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.