Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 70 bodova

Lockerz uopsteno

212 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.05.2011. u 14:26

Eo trebam pomoc oko lockerza. Znaci da mi neko napise par stvari o lockerzu.. Kako ide isplata? Koji su uslovi za isplatu? Na koji nacin mogu dobijati one lockerz poene? Znaci sve sa cim ste vi upoznati o lockerzu.

Bodove ce dobiti onaj koji mi najbolje i najjasnije objasni na ovoj temi.

Bodovi idu "Headmyster-u" . Momak je sve fino objasnio na temi i jos mi je nesto odgovorio u inbox.
nikako jarane,odustani od toga odma i nemoj gubit vrijeme
nemozes dobit nista,jedino u vrijednosti artikla kad bi uspio na redeemu izvuc nesto,ali to ti je nemoguce sa nasim konekcijama bosanskim
moras imat paypal accound i naravno racun u banci
jednostavno zaboravi glupi lockerz
Postoji FAQ momčino,nije tek tako tamo,pročitaj ga i uštedi si bodove.

Oj jagme za bodovima hahahahaha
Rješenje
Pa da počnemo

Lockerz služi kao online nagradna igra . Znači svaki dan skupljas bodove odnosno PTZ tako ti se zove bodovi kojim kupujes kasnije stvari . Kad se tek registruješ trebao bi ići na kategoriju PLAY . Tamo se lagano zaradjuju PTZ gledajući isječke iz filmova , serija , neke pjesme i tako . Svaki video nosi određenu količinu PTZ zavisno od dužine odredjenog movia . Najbolje je da odmah odes na PLAY i onda stavis 24 per page a zatim na Sort By gdje staviš PTZ High to Low . Odma ti izlaze videi koji imaju najvise PTZ a to je 250PTZ . Traju neki po 5min neki po 10mi . Kada skupiš dovoljno PTZ onda ideš naravno da pokušaš sebi nesto uzeti . Odlaziš na bid gdje svaka 24h imas stvari koje se prodaju na aukciji . Svi artikli krecu od 10PTZ pa do 10000 . Sada imas dvije kategorije :

General 24-7
i
High Roller 24-7

Na general počinješ i to je takmičenje do 10000 PTZ . Kad skupiš vise od 10k onda prelaziš na High Roller gdje su puno bolje stvari . Nemoj se odma zaletit i pokušat uzet Playstation 3 ili tako nesto . Za početak uzmi neku malu stvar koju niko ne gleda , jer Playstation je tesko uzet jer ima dosta ljudi koji žele iste , ali shvatit čeć vremenom . Zatim imaš REDEEM . Tu je več jako lakše dobit međutim taj Redeem je jednom u mjesecu . Obično bude najavljen na nekim stranicama i tako . Može biti u kasnim večernjim satima a nekad može da bude u toku dana .

I da zaboravio sam ako posaljes 20 pozivnica za Lockerz i neko ti se preko njih registruje , dobijas Lockerz majicu te postajes kao premium član . Jako je važno upisat prave podatke jer ako dobiješ moraju imat tvoju tačnu adresu , jer ne želimo da neko dobije nas Playstation !

Nadam se da sam ti pomogao ako sam šta zaboravio , napisat ću ti .

Izvinite na pravopisnim greškama ako ih ima !

Nadam se drug da čes uspej dobit nesto i naravno Sretno .

Dobivaš poene tako što se login i imaš sa lijeve strane kao login PTZ, a sa desne Dalies, na koje kad odgovoriš dobivaš PTZ ( nema pogrešnog odgovora).
Ako si Z-Lister onda ti se bodovi uduplavaju ( izuzetak je PLAY ja mislim)

Login - 2PTZ ( Z-List - 4PTZ )
Dalies - 2PTZ ( Z-List - 4PTZ )
PLAY - Do 250 PTZ (Bilo je do juče i do 500, jedan 750)

Postoji 24/7 (aukcija). Tu ti je najbolje imati 10k PTZ-a, jer postoje 2 aukcije. Jednu do 10k (General) i jednu iznad 10k ( High Roller ). I ako imaš 10k , ne možeš bidati na High roller, a ako si High Roller, ne možeš bidati na General. Pa ako na General digneš do 10k PTZ, onda si sigurno pobjednik, jer niko ne može bidati na 10010 PTZ, jer su iznad 10k High Rolleri. Nadam se da si shvatio

I ima General Redemption, svakog mjeseca. Obično budu u nedjelju oko 1 - 3h ujutro. Postoje i regionalni redemptioni, npr Wester Europe, Easter Europe, u kojima je lakše dobiti, nego na običnom generalu.

FWB - Friends with benefits

I na njima možeš dobiti poene klikajući na Decalze ( 2-4 PTZ), al nema od tog hajra PLAY majka
LOCKERZ je takozvana "samo invitacija stranica", u kome se ti moras registrovati ako znas nekoga ko ti moze poslati invitaciju da bi imao svoj lockerz account.

Kada si je dobio,probaj skupiti sto vise moguce poena.

Nakon sto imas preko 90 poena mozes ih zamjeniti za neke produkte iz lockerza npr igrice,elektronika,sportska oprema itd u zavisnosti kolko poena imas.I nemoj da se brines jer imas veliki izbor.

Bitno u ovome je da nemozes uradit ovu transakciju kad god ti oces,nego moras cekati da oni (lockerzs) otvore svoj "nagradni otkupni centar",to se desava jednom u mjesecu.. negdje u zadnjoj sedmici .. to traje od prilike 2-3 dana.

Znaci trebao bi svaki dan ulaziti u lockerz da provjeravas sta novo objavljuju od vijesti itd.

::::Kako dobiti poene u LOCKERZU :::

U trenutku postoje 3 nacina kako da ih dobijes.

1.da klikas na njihove "DAILIES sections" odnosno u prevodu dnevnik vijesti... u kojem odgovaras na par pitanja i na kraju dobijes 2 poena.

2.Nakon sto udzes u LOCKERz (Loginas se) klikni na datum u ljevom donjem cosku,dobit ces najvjerovatnije 2 poena.

3.Saljes invitacije mnogim svojim prijateljima,preko linka i na svaki click dobijes 2 poena.Nakon sto si skupio 20 korisnika pozvanih od tebe ili kako oni kazu "Lockerz Z-list". Tvoji poeni ce biti duplicirani i bit ces nagradzen sa 4 poena umjesto 2 , plus imat ces neke privilegije za zaradzivanje vise stvar,npr video igrica itd.

I jos nesto, LOCKERZ salje svoje nagrade svima, znaci nije bitno dje ti zivio u Americi ili u Japanu. Potrazi jos na youtube ili google za vise informacija iako mislim da sam ti dao dovoljno  , nista komplikovao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.