Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz redeem

125 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.05.2011. u 16:59

Pozdrav,

Imam 10000lockerz bodova , sad me zanima kako funkcionise ovaj redeem , da li ovo i dalje radi?

Kada se taj redeem uopste desava i kolika mi je mogucnost da cu ugrabiti odgovarajuci predmetic?

Dodatne informacije ne bi skodile.
Mislim da je redeem stvari ukinut za van-usa države...možeš samo paypal uzet...
Imaš 24/7 (aukcija). Tu ti je najbolje imati 10k PTZ-a, jer postoje 2 aukcije. Jednu do 10k (General) i jednu iznad 10k ( High Roller ). I ako imaš 10k , ne možeš bidati na High roller, a ako si High Roller, ne možeš bidati na General. Pa ako na General digneš do 10k PTZ, onda si sigurno pobjednik, jer niko ne može bidati na 10010 PTZ, jer su iznad 10k High Rolleri. Nadam se da si shvatio

I ako reedemuješ npr PS3 , nećeš ga dobiti, nego ćeš dobiti pare na paypal, koliko košta PS3
jacky je napisao/la:
Imaš 24/7 (aukcija). Tu ti je najbolje imati 10k PTZ-a, jer postoje 2 aukcije. Jednu do 10k (General) i jednu iznad 10k ( High Roller ). I ako imaš 10k , ne možeš bidati na High roller, a ako si High Roller, ne možeš bidati na General. Pa ako na General digneš do 10k PTZ, onda si sigurno pobjednik, jer niko ne može bidati na 10010 PTZ, jer su iznad 10k High Rolleri. Nadam se da si shvatio :D

I ako reedemuješ npr PS3 , nećeš ga dobiti, nego ćeš dobiti pare na paypal, koliko košta PS3
Jesam , a vazi li za BiH? :)

@
A iskreno sta mislis sta mogu najvise za 10k?
jacky je napisao/la:
Imaš 24/7 (aukcija). Tu ti je najbolje imati 10k PTZ-a, jer postoje 2 aukcije. Jednu do 10k (General) i jednu iznad 10k ( High Roller ). I ako imaš 10k , ne možeš bidati na High roller, a ako si High Roller, ne možeš bidati na General. Pa ako na General digneš do 10k PTZ, onda si sigurno pobjednik, jer niko ne može bidati na 10010 PTZ, jer su iznad 10k High Rolleri. Nadam se da si shvatio

Da li moraš biti na Z-listi (mislim da se tako zove, nisam siguran), tj. da imaš onih 20 ljudi invajtano, da bi uzeo tako item ili pare ?
alfabet je napisao/la:
Jesam , a vazi li za BiH?

@
A iskreno sta mislis sta mogu najvise za 10k?
Isto ko i sa 50k ako je aukcija, a ako je General Redemption onda ti treba više PTZ za bolju nagradu.

@Ovaj iznad

Ja mislim da ne trebaš biti I kad je ovaj General Redemption ne zalijećite se na PS3 i takve stvari, nego uzmeš neke čizme, dekice pi**e materine Nijedna od tih stvari nije ispod 20$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.