Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Mostar]Dubioza Kolektiv

183 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.07.2010. u 18:06

Pozz gamersi evo dosadno mi jedva čekam da odem na koncert hoće još neko ići i šta mislite ovako koliko će raje biti :P

Mala diskusija :P
Kako se zove ona pjesma msm ime pjesme. Ja sam dobar ja sam fin ja sam pravi tatin sin ? Inace neslusam dubiozu.
Ja sam bio u SA kad su bili, prije 2-3 mjeseca ja mislim. Prejako :D - Oni napuseni, citav Dom Mladih napusen ... Kud ces dalje :P Ne znam kako ce bit kod vas, ovdje je bilo dosta raje. :D Provedi se fino ! :P
Reci ne DROGI !!!!!
Karta cenera, qpio je jucer za 7km ,odo se zapit' negdje pa na koncert razvalit se ko' trojica : P
Ne psujem, ne pusim ne pijem. U pi**u materinu ispala mi je cigara u pivo
QuagmirraN je napisao/la:
Kako se zove ona pjesma msm ime pjesme. Ja sam dobar ja sam fin ja sam pravi tatin sin ? Inace neslusam dubiozu.
to ti je blam blam pjesma :)
neznam ocu zagon''t na koncert ...
QuagmirraN je napisao/la:
1. Da sam dobar, da sam fin, da sam tatin sin.

2. Pjesma se zove Blam
Sisonja je napisao/la:
1. Da sam dobar, da sam fin, da sam tatin sin.

2. Pjesma se zove Blam
jebiga pogrijesio sam tekst ali bo sam blizu u svakom slucaja hvala
Dubioza, mmm..
bio sam prije oko 2 mjeseca na koncertu u Sarajevu, Dom mladih. Neponovljivo, samo to mogu reci.

Predobra svirka bila, skoro dva sata bez prestanka, prije i poslije DJ, naravno, da malo zagrije atmosferu. Izasao sam iz Doma mladih potpuno mokar, zvonilo mi u usima 10 dana nakon koncerta. Svaka ima cast. Pozdrav
Bio kada su nastupali u Sarajevu, iscijedio 4 litra znoja iz majice. Znaci prejako
ja sam bio na koncertu u sarajevu bas je dobro bilo
a nadam se da ce i u mostaru biti
Pa ako nije problem da mi snimis koji dio koncerta
Ja licno ne kontam ic' . Zasto ? Nisam neki fan Dubioze, a i ne ide mi se, jer ce tu bit' maloljetne delikvencije, wanna be huligani koji ce se qurcit i glumit fakine, od kojih mi je vise muka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.