Znači na prošloj temi koja je u zanimljivim(molio bih da se zamijeni ovom) bilo je predlaganja od gamers.ba kavi/kafi/kahvi koja bi se trebala održati ovaj tjedan u Mostaru.
Moj prijedlog je bio mjesto prijašnje kave ali svi su rekli da je monotono , bolje da malo promijenimo , da se "upoznamo" sa gradom
.
eX je predložio caffe PUBLICA..Što se mene tiče može taj kafić,ako znam točno se gdje se nalazi.
Za one koje neznaju (ispravite me ako griješim) taj caffe se nalazi,kraj stare gimnazije točnije s desne strane kad se pođe prema Titovom mostu ,Bulevar.
Točno vrijeme i dan bi ja zakazao za :
Srijeda - 13H
Zašto srijeda ? (sredina tjedna , idealan dan po meni nadam se da će se svi složiti)
Zašto 13h ? (ima dosta gamera koji po portalima,igrama i ostalim stvarima "vise" do sitnih noćnih sati , pa da se nekim slučajom neporobude na vrijeme
)
Da ne otvaram više tema, ja mislim da bi ovo bio finalni izbor mjesta i finalna satnica za gamers.ba kavu u Mostaru.
Nadam se da ćemo se fino provesti i uživati u "kavi" .
Pozdrav iz Mostara
Moj prijedlog je bio mjesto prijašnje kave ali svi su rekli da je monotono , bolje da malo promijenimo , da se "upoznamo" sa gradom
.eX je predložio caffe PUBLICA..Što se mene tiče može taj kafić,ako znam točno se gdje se nalazi.
Za one koje neznaju (ispravite me ako griješim) taj caffe se nalazi,kraj stare gimnazije točnije s desne strane kad se pođe prema Titovom mostu ,Bulevar.
Točno vrijeme i dan bi ja zakazao za :
Srijeda - 13H
Zašto srijeda ? (sredina tjedna , idealan dan po meni nadam se da će se svi složiti)
Zašto 13h ? (ima dosta gamera koji po portalima,igrama i ostalim stvarima "vise" do sitnih noćnih sati , pa da se nekim slučajom neporobude na vrijeme
)Da ne otvaram više tema, ja mislim da bi ovo bio finalni izbor mjesta i finalna satnica za gamers.ba kavu u Mostaru.
Nadam se da ćemo se fino provesti i uživati u "kavi" .
Pozdrav iz Mostara
. Sto se mene tice, ja dolazim najvjerovatnije, jer na prosloj nisam bio, a ide mi se i taj rad. Naravno uz slikanje, obavezno, jer sam fotoslikican