Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Assassins Creed Brotherhood

88 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.07.2010. u 20:37

Da li neko mozda zna da li je ovaj dio izasao u prodaju u BiH? prekuco sam i 1 i 2 dio a igra mi se opet ali mi bezveze jer znam sta se desava u oba dijela a kako sam gledao triler za ovaj dio izgleda mi mnogo dobra igrica kao i njeni predhodnici :D
jarane brotherhood izlazi 11 ili 19 novembra nisam siguran,tako da ces se nacekat do tad
cheeers 9-)
aa kraljuu nemoj mi to raditi...ko ce cekati do ta doba.....onda odakle gameplay ?
adinp je napisao/la:
aa kraljuu nemoj mi to raditi...ko ce cekati do ta doba.....onda odakle gameplay ?
Pa vjerovatno neko iz kompanije koja to proizvodi napravi neki gameplay jer se takve igre urade dosta vremena unazad ali predju u komercijalu dosta kasnije. Btw moze cak bit i lazni gameplay, zamijenut sa nekom drugom verzijom pa nisi skonto.
Odavno se nisam ismijao ovako

E3 2010 + Ubisoft = AC Broterhood Gameplay
Po njihovim priopćenjima 16.11.2010 je datum izlaska AC Brotherhooda, dodaj još na to 10-tak dana dok vrijedni hakeri naprave piratsku verziju. Ili si kupi (pre-purchase) igru na steamu i imaš je zauvijek a kako vidim ovaj nastavak će se moći igrati i kao multiplayer pa mislim da se za to isplati dati pare jer uvijek se možeš online krkat sa Templarima :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.