Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Assassins creed 2

138 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.03.2010. u 23:37

Ovako danas (4.3.10) je izasla video igra Assassins creed 2 za pc. Igrao sam na ps3 i pravo je dobra igre.Sta mislite vi o ovoj igri?
Pisite UTISKE i MISLJENJA !!! :D
Najvise mi se svidja to sto je Ubisoftova DRM zastita vec probijena, nazalost nisam igro jer nemam PS3, pa cekam PC verziju, a oni debili nametnuli neke nove sisteme zastite koja mora imat konstantnu internet vezu preko koje sejvas igru...zivili razor reloded idr...
crazy187 je napisao/la:
Najvise mi se svidja to sto je Ubisoftova DRM zastita vec probijena, nazalost nisam igro jer nemam PS3, pa cekam PC verziju, a oni debili nametnuli neke nove sisteme zastite koja mora imat konstantnu internet vezu preko koje sejvas igru...zivili razor reloded idr...
A mene pravo nerviraju kad prave te zastite i to .
Ali jedva cekam AC2,AC1 sam prekucao davno
Ovo je Vrh :D
Nema te zaštite na svijetu koja ne može biti razbijena ;)
Nisam igrao prvi dio, a vjerovatno neću ni drugi ... Al' kažu da je igrica dobra, pa se ipak možda prevarim xD
uNis je napisao/la:
A mene pravo nerviraju kad prave te zastite i to .
Ali jedva cekam AC2,AC1 sam prekucao davno
Ovo je Vrh :D
Heh .............. nice je igrica i sve ali ja mislim da je izasla za PC prije mozda mjesec dana ili tako nesto .... mislim tako sam cuo, a sad da li je istina ne znam .
- 16. marta izlazi igrica .. koliko sam ja upoznat -.-
mocna je igra stvarno mi se svidjela,a najvishe mi se svidio nacin penjanja i gdje se sve mozes penjati,a mocno je to i to mozes dijelit pare pa se ljudi skupe i onda ih marishes xD(igrao sam na ps3)
Struja je napisao/la:
- 16. marta izlazi igrica .. koliko sam ja upoznat -.-
16 marta Izlazi ali u americu ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.